Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'de!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye önümüzdeki sezona Beyazıt Öztürk ile başlayacak!

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 14:45
Magazin

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye önümüzdeki sezona bomba gibi bir giriş yapacak! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda O Ses Türkiye'nin yeni sezon sürprizlerinden bahsetmişti... Büyük bir merakla beklenen ilk sürpriz bugün belli oldu... Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye ekibinde!

18-08/03/beyazit-ozturk-o-ses-turkiye.jpg

O Ses Türkiye'nin yeni transferi!

Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almasının yanında oldukça sevilen programlara da imza atan Beyazıt Öztürk'ün hayranlarını büyük bir sevince boğan bu gelişme hakkında Acun Ilıcalı çeşitli açıklamalarda bulundu:

Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin