Pelin Öztekin yeni dizi Koca Koca Yalanlar ile ekranlara dönüyor!

BKM Mutfak'ın sevilen oyuncusu Pelin Öztekin Koca Koca Yalanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olacak!

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 14:19
Magazin

Çok Güzel Hareketler adlı televizyon programı ile ünlenen ve giderek başarısını artıran sevilen oyuncu Pelin Öztekin, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Koca Koca Yalanlar'da Hakan Yılmaz ve Evrim Alasya ile başrolde yer alacak!

18-08/03/pelin-oztekin-yeni-imaj.jpg

Pelin Öztekin'in yeni dizisi

Önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Koca Koca Yalanlar kadrosuna dahil olan Pelin Öztekin, bu dizi için yeni bir görünüme kavuştu... 2 gün boyunca toplamda 11 saatlik süren kuaför macerasının ardından dizide canlandıracağı karakterin görünümüne kavuşan Pelin Öztekin'in yeni imajı büyük bir beğeni topladı!

18-08/03/pelin-oztekin-koca-koca-yalanlar.jpg

Geçtiğimiz dönemlerde Hayat Şarkısı ve Yuvamdaki Düşman adlı diziler ile ekrana gelen sevilen isim, bu diziler için de imajında değişiklikler yaşamıştı... Koca Koca Yalanlar'ın sevilen oyuncusu Pelin Öztekin yeni sezonda kendisinden sıklıkla bahsettirecek gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin