Sinem Kobal'dan bebeğini düşürdüğü iddialarına yanıt!

Hamile olduğu ve bebeğini düşürdüğüne dair haberler yapılan Sinem Kobal iddialara yanıt verdi!

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 12:00
Magazin

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 senesinde hayatını birleştiren Sinem Kobal hakkında, bebeğini düşürdüğüne dair ortaya atılan iddialar magazin gündeminde ışık hızıyla yayılmıştı... Bu özel durumun herhangi bir kaynak gösterilmeden pek çok sitede paylaşılmasının ardından başarılı oyuncu da açıklama yapmakta gecikmedi...

18-08/03/sinem-kobal-bebek-instagram.jpg

"Tamamen hayal ürünüdür."

Son olarak 2017 senesinde ekrana gelen Yüz Yüze adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan 30 yaşındaki sevilen oyuncu Sinem Kobal Instagram hesabının hikaye kısmında paylaşım yaparak hakkındaki iddiaların gerçek olmadığını takipçilerine duyurdu:

Bugün hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür. Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin