Koca Koca Yalanlar fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Kocak Koca Yalanlar fragman videosu yayınlandı! Kanal D ekranlarının yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan iddialı dizisi ne zaman başlayacak?

Nurşah
03 Ağustos 2018 - 11:47
Gündem

Koca Koca Yalanlar dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı! Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Kanal D ekranlarının yeni dizisi Koca Koca Yalanlar ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

18-08/03/koca-koca-yalanlar-ne-zaman.jpg

Koca Koca Yalanlar ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizide evli ve çocuklu bir ailenin aniden değişen hayatları anlatılıyor. Müjgan ve Ahmet'in yolunda giden hayatları, Ahmet'in yeni iş arkadaşı ile tamamen değişecektir...

Duyurulan ilk adı Kocamın Metresi olan ve merakla beklenen yeni dizi Koca Koca Yalanlar'ın yayın tarihi henüz belli olmadı. Kanal tarafından yayın tarihi açıklandığında sizlerle paylaşacağız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin