Oyuncu Yasemin Allen kendisini taciz eden kişiyi ifşa etti!

Güzel oyuncu Yasemin Allen uzun zamandır kendisini taciz eden kişiyi afişe etti.

Merve Mutlu
06 Kasım 2019 - 14:18
Yeni Bölüm

En son Çi dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Yasemin Key Allen'ın başı bir süredir kendisini taciz eden bir erkekle belada. Ünlü isim o kişiyi sosyal medyada paylaştı. 

19-11/06/yasemin-allen-key-kimdir.jpg

Güzel oyuncu Yasemin Allen, yasmeister kullanıcı adlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı şeyleri duyurdu. Sosyal medya üzerinden taciz mesajları aldığını beyan eden Allen şunları söyledi; "Şu adam fatihyaazici@gmail.com bana uzuuun zamandır tecavüz etmek istediğiyle alakalı emailler atıyor, mail yoluyla taciz ediyor. Tip aşağıda. Tanıyan varsa haberiniz olsun, sapıktır."

19-11/06/yasemin-allen.png

Nitelikli cinsel taciz suçu işleyen şahıs için, tacize uğrayan her kadın için dendiği gibi "engelle o zaman" denmesi ihtimaline de şöyle cevap verdi, "“Engöllö götsön” yazacaksanız yazmayın. Engelledim zaten. Her gün atıyor neredeyse, bu adamın gerçekten tanıdığı kadınlara ne yapabileceği konusunda endişeliyim ve uyarmak istedim."

Gerek sosyal medyada gerekse gündelik yaşam içerisinde kadınların büyük bir kısmı fiziksel, ruhsal ya da cinsel şiddete maruz kalıyor. Ancak o kadınların da bir kısmı, kendisine inanılmayacağının düşüncesi ile maalesef failleri ortaya çıkarmaya korkuyor. Toplum yapısının da kadınları ikincilleştirmesi ile kadınların kendi kabuğuna çekilerek yaraları ile yaşamaya çalışmalarındansa, suç unsurunu oluşturan failleri duyurarak potansiyel faillere bir nebze de olsa engel olmaları mümkün..

Yasemin Allen Key kimdir?

19-11/06/yasemin-l.jpg

10 Temmuz 1989 doğumlu Yasemin Allen, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz ve Türk vatandaşı oyuncu, şarkıcı Suna Yıldızoğlu‘nun kızı olarak Londra’da dünyaya gelmiştir. 2010 yılında Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde Juliette, 2011’de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça, 2013’te Merhamet dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin