Merve Mutlu
12 Ekim 2020 - 17:28
Gündem

Şimdilerde çok izlenen dizilere ev sahipliği yapmasının yanı sıra başarılı yarışma programları ile de oldukça beğenilen tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın Netflix benzeri bir dijital platform kuracağı haberi büyük heyecan yaratmıştı. Adının Exxen olacağı Ilıcalı tarafından bizzat açıklanan platformda neler olacağının belli olduğu iddia edildi.

20-10/12/acun.png

1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı öğrenilen Exxen'de yer alacak içerikler de şekillenmeye başladı.dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere ev sahipliği yapacak olan platformda İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın kuracağı ‘Exxen’ isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıkladı. “Aralık ayı gibi sete gireceğiz ve ocak sonu gibi de yayınlanmaya başlayacak. Sekiz ya da 10 bölümlük bir proje olacak" diyen Büyükak'ın bu müjdesinin ardından Webrazzi'den Gözde Ulukan'ın haberine göre; Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje olacağı haberi yapıldı.

Exxen'de neler yayınlanacak?

20-10/12/exxen.png

Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizinin de seyirciyle buluşacağı açıklanırken Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizinin de platformda olacağı söylendi. Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz ve üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler adlı dizi de hazırlanan projeler arasında. Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak. Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in Arkadaşım Hoşgeldin ve Gökhan Çınar'ın Katarsis programları da Exxen'de olacak. Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması da Exxen'in merakla beklenen yapımları arasında. fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin