Biran Damla Yılmaz'dan kadın girişimcilere destek projesi!

Güzel oyuncu profilini kadın girişimcilere açıyor.

Merve Mutlu
12 Ekim 2020 - 17:58
Magazin

Şimdilerde, Fox ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinde Feyyaz Duman ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, sürpriz bir proje hazırladı ve takipçileri ile paylaştı. Emekçi kadınlara destek amaçlı düşündüğü bu projeyi de kendisi açıkladı.

20-10/12/biran.png

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, #güçseninle etiketiyle sosyal medyada 'Emekçi kadınlara' destek amaçlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattığını duyurdu. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında ve attığı post ile hayranlarıyla bu projesini paylaşan oyuncu şunları yazdı: "Çok fazla destek mesajı, Çok fazla hediye gönderme isteği ile bana ulaşan ufak işletmeler var ve bunların çoğunun sahibi KADINLAR. Benim de aklıma bir fikir geldi. Bütün emekçi kadınlara destek olmak, onların sesi olmak için ve aslında kadınların ne kadar güçlü, yaratıcı olduklarını göstermek için hesabımda yeni bir proje başlatıyorum! “Nasıl yani? Ee napıcaz peki?” sorularınızı duyar gibiyim. 

Yapmanız gerekenler;

-İşletme hesabınızdan paylaştığınız story/postun üstünde #gucseninle etiketinin olması.

-Kadın işletmeci olmanız en önemlisi çünkü #gucseninle , benimle, bizimle

Haftanın bir günü #gucseninle etiketi altındaki işletmelerden bazılarının tanıtımı ise bdamlayilmaz hesabında!"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin