Ada Masalı Bu Hafta Var mı?

Ada Masalı dizisi için güzel haberler geldi. Dizinin bayram tatiline gitmesi sonrasında yeni bölüm için durum netleşti. İşte yeni bölüm tarihi.

Oğulcan Özsezgi
25 Temmuz 2021 - 00:56
Gündem

Televizyon dizilerinde bu hafta bir ara dönemine gidildi. Bayram da neden olarak gösterilerek dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı. Sadece TRT 1’in bayramda da dizileri yayınladığını gördük. Üstelik bir de Gönül Dağı için özel olarak hazırlanmış olan bölüm yayınlandı. Diğer diziler için ise bir bir erteleme kararları geldi ve sadece bazı dizilerin tekrar bölümlerini gördük. Ada Masalı bu dizilerden biri olmuştu ve yeni bölüm yayınlanmamıştı.

Zaten yaz dizilerinden biri olarak yaz sezonu başlayan ve henüz 5.bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyordu. Aslında bakarsanız kanal bu konuda kararını çoktan vermişti ama merak edenler için detayları paylaşmak istedik.

Ada Masalı Yeni Bölümü Bu Hafta Ekranlara Gelecek

Bayram arası verilen dizide herhangi bir sorun yok ve dizi bu hafta yani 27 Temmuz tarihinde yayınlanacak. 6.bölümün yayınlanacağı kesinleşti çünkü zaten dizinin yeni bölümü için fragman da paylaşıldı. Takip edenler mutlaka duymuştur ama yine benzer şekilde ertelenen Aşk Mantık İntikam dizisi için herhangi bir fragman yayınlanmadı.

Yani aslında Ada Masalı 6.bölüm için fragman yayınlanmış olması ve dizinin Salı günü yani gününde devam edecek olması güzel. Şu an için rakiplerde durumun ne olduğunu merak ediyoruz. Dediğimiz gibi Aşk Mantık İntikam dizisi başta olmak üzere hala yeni bölüm fragmanları gelmeyen yapımlar var.

21-07/25/ada-masali-2.jpg

Bayram arasından sonra birçok yapımın yeni bölümünün bir hafta sonrasında geleceği zaten duyurulmuştu. Ama bazı dizilerde hala fragman paylaşılmaması ve yeni bölüm tanıtımlarının da yapılmaması dikkat çekti. Bakalım bu hafta yine ertelenen herhangi bir dizi olacak mı? Yoksa bayram arası hızla geçilecek ve diziler kaldığı yerden devam edecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin