Teşkilat Dizisine Yeni Bir İsim Katılıyor

Teşkilat dizisi için yeni bir oyuncunun ismi anılmaya başlandı. Diziye yeni bir ismin daha katılacağı ortaya çıktı. Peki yeni isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
24 Temmuz 2021 - 00:58
Gündem

Geçen sezonun ortalarına doğru yayın hayatına başlayan ve 14 bölüm sonrasında sezon finaliyle araya giren Teşkilat dizisi, merak eden bir konuyu işledi. Merak edilen bir konuyu işlediği için dizinin reytinglerinin de yüksek olması gayet doğal karşılandı.

Hem aksiyon sahneleri hem de oyunculukları dikkat çeken dizinin, yeni sezonu için de kollar sıvanmış durumda. Takip edenlerin mutlaka haberi olacaktır dizinin yeni sezonu için bazı değişiklikler yapıldı. Ama bu değişiklikler daha çok kamera önünde olan değişiklikler değil de arkasında olan değişiklikler oldu. Şimdi ise dizinin kamera önünde değişiklikler yapacağı gündemde.

Hakan Boyav Teşkilat Dizisine Katılıyor

Yeni bilgilere göre diziye yeni oyuncular katılacak. Diziye katılacak olan ilk isim ise Hakan Boyav olacak. Daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de gördüğümüz usta oyuncu, ikinci sezonuyla beraber Teşkilat dizisinde olacak.

Nasıl bir karakter üstleneceği konusunda kesin bilgimiz yok. Karakterin uzun soluklu bir karakter olacağı düşünülüyor çünkü hikayeye yeni isimler eklendiği söylenmekte. Yani sadece Hakan Boyav, yeni sezonda karşımıza çıkmayacak.

Bunun yanında hikayeye eklemeler yapılmaya devam edileceği ve yeni karakterler de görmeye devam edeceğimizi biliyoruz. Çekimler henüz başlamadı. Çekimler başladıktan sonra, daha fazla bilginin elde edilmesi söz konusu olacaktır.

21-07/24/hakan-boyav.jpg

En azından diziye katılacak olan diğer isimler hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir. Artık nasıl bir hikaye değişikliği olacağı, daha doğrusu hikayenin nasıl genişleyeceği ve kimlerin nasıl bir rol üstleneceği ise yeni sezona kalacak.

Çok büyük ihtimalle yeni sezon da Eylül ayında ekranlara gelmeye başlayacaktır. Bu süreçte Teşkilat dizisi için yeni haberleri de paylaşmaya devam ediyor olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin