Aşk Mantık İntikam Dizisinde Önemli Değişiklik

Aşk Mantık İntikam dizisi için önemli bir değişimin haberi geldi. Oyuncuları çok fazla etkilemeyecek olan değişimin detayları neler?

Oğulcan Özsezgi
24 Temmuz 2021 - 00:29
Gündem

Bu hafta hayranlarını üzen ve yeni bölümü ekranlara gelmeyen Aşk Mantık İntikam dizisi için hem fragmanı hem de yeni bölümü merakla bekliyoruz. Bir yandan fragman ne zaman yayınlanacak derken, dizi hakkında da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bu sefer yeni bölüm ile ilgili yeni bir detay gelmedi ama bu sefer dizide önemli olacak bir değişikliğin haberi geldi. Diziyi ne kadar etkileyecek bilinmez ama gelin bu yapılacak olan değişikliğin detaylarına geçelim.

Aşk Mantık İntikam Kısa Süreli Yönetmen Değiştirecek

Son bilgilere göre değişiklik oyuncularda değil de dizinin yönetmenin de olacak. İlk 5 bölümü başarılı bir şekilde çeken Murat Öztürk bir süre diziye ara verecek. Bilgilere göre dizinin yeni bölümlerinde yönetmenlik koltuğunda Koray Kerimoğlu bulunacak.

5.bölümden sonra, yani gelecek hafta gelecek yeni bölümde böyle bir tercih yapılmış olacak. Fakat başarılı yönetmenin ayrılığının da çok uzun sürmeyeceğini belirtelim. 7.bölümden sonra usta ismin yeniden koltuğuna geçeceği söyleniyor.

Başarılı ismin neden kısa süreli olsa da bu ayrılığı yapma gereği duyduğu konusunda ise bir bilgi yok. Muhtemelen programında uymayan bir şey oldu diyebiliriz.

21-07/24/ask-mantik-intikam-dizisi.jpg

Onun dışında dizide herhangi bir değişiklik olmayacak. Yani şu an için dizide yer alan oyuncular aynı şekilde dizide yer alacak ve bir haftalık aranın sonrasında dizi kaldığı yerden olduğu gibi devam edecek.

5.bölüm çok kritik bir yerde kalmıştı. Onun için 6.bölümü bir hayli merak ediyoruz. 1 haftalık bayram tatili merakımızı daha da arttırdı çünkü hala dizinin fragmanı da gelmiş değil. Fragmanı takip ettiğimizi ve yeni video yayınlandığı zaman ekleyeceğimizi de tekrar hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin