Erşan Kuneri Dizisinden İlk Görüntüler Paylaşıldı

Erşan Kuneri dizisi ilk görüntüleri paylaşıldı. Dizinin ilk görüntülerinde hem dönem kostümleri hem de tiplemeler bir hayli dikkat çekti.

Oğulcan Özsezgi
23 Temmuz 2021 - 00:48
Gündem

Erşan Kuneri dizisi, Cem Yılmaz’ın yine merakla beklenen eseri. En iyi komedi işlerinden biri olması beklenen dizi, Netflix Türkiye tarafından yayınlanacak. Diziye adım adım yaklaşıyoruz çünkü yeni yapımdan bilgiler de gelmeye devam ediyor. En son Erşan Kuneri dizisi ilk görüntüleri paylaşıldı.

İlk görüntülerin paylaşılması bile nasıl bir dizi ile karşı karşıya olacağımızı ve dizinin ne kadar eğlenceli olacağını resmen bize göstermiş oldu. Açıkçası dönem kostümleri falan derken beklentilerimiz de hat safhada artış göstermiş oldu.

Erşan Kuneri Dizisi İlk Görüntüleri ile Beğeni Topladı

Cem Yılmaz bir taraftan, Ezgi Mola bir taraftan derken çekimlerden fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. Fotoğraflara bakacak olursak, bir dönemi konu alacak olan dizi çok konuşulacak. Cem Yılmaz’ın karakterine zaten diyecek yok. Ama Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu gibi isimlerin de tiplemeleri çok başarılı olmuş.

Tabii ki burada bir yıldızlar kadrosundan da söz etmemiz gerekiyor. Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz kısacası dizide yok yok.

21-07/23/ersan-kuneri-dizisi.jpg

Ünlü isimleri tek bir çatıda toplayan yeni komedi dizisinin ne zaman yayınlanacağına gelince, bu konuda hala kesin bilgi yok. Dizi çok yakında yayınlanacak diyemiyoruz çünkü dizinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Yeni yılda yayınlanması beklenen yapım, toplamda 8 bölümden oluşacak.

21-07/23/ersan-kuneri-dizisi-2.jpg

21-07/23/ersan-kuneri-dizisi-3.jpg

İlk sezon 8 bölüm olacak ama bu dizi devam eder mi Erşan Kuneri bir efsane haline döner mi göreceğiz. Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizi, eğer çok ilgi çekecek olursa o zaman dizi mutlaka devam edecektir. Şimdilik Cem Yılmaz ve ünlüler karmasından beklentimiz yüksek. Dizi için paylaşılan görselleri de yukarı ekleyelim. Siz de göreceksiniz ne kadar eğlenceli bir ortam oluşturulduğunu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin