Netflix dizisi Sexify 2. sezonuyla dönecek mi?

Netflix dizisi Sexify ilk sezonuyla beğeni topladı! Peki, ikinci sezon olacak mı?

Netflix'in komedi-drama türündeki Polonya yapımı dizisi "Sexify" geçtiğimiz aylarda ilk sezon bölümleriyle izleyiciyle buluştu. Peki, dizinin devamı gelecek mi? İşte bunun cevabı bellı oldu!

SEXIFY 2. SEZON 2022'DE GELİYOR!

Netflix'in 1983, The Woods, Signs, Ultraviolet gibi Polonya menşeli dizileri arasında yer alan Sexify'nin resmi 2. sezon onayını aldığı duyuruldu.

Yapımın ikinci sezonu, ilk sezon gibi 8 bölümden oluşurken; yeni sezon bölümleri 2022 yılı içinde Netflix kütüphanesine eklenecek.

21-07/22/sexify-izle.jpeg

Dizinin konusunu hatırlamak gerekirse; cinsellik konusunda tecrübesiz olan ve bir teknoloji yarışması için geliştirdiği uygulama hakkında profesöründen endişe verici haberler alan bilgisayar bilimi öğrencisi Natalia yeni bir fikre yönelmek durumunda kalır ve kadın orgazmını iyileştiren bir uygulama geliştirmeye karar verir. Natalia, geliştirmekte olduğu yenilikçi seks uygulaması için yardım aldığı dostları Paulina ve Monika ile birlikte bu karmaşık dünyayı keşfetmeye başlar. Ekip bu zaman zarfı içinde bir yandan da cinselliklerini ve kadın güçlerini yeniden keşfeder.

SEXIFY 2. SEZON KONUSU VE DETAYLARI

Yeni sezonda, rekabette kaybetmesine rağmen pes etmeyen ve uygulama üzerinde çalışmaya devam eden ana karakterlerin kaderini öğreneceğiz. Bunu yaratmak için ihtiyaç duydukları her şeye sahipler - Natalia'nın harika fikri, Paulina'nın tutkusu ve Monika'nın parası...

Aleksandra Skraba (Natalia), Maria Sobocińska (Paulina), Sandra Drzymalska (Monika) ikinci sezonda rollerine geri dönecekler.

İkinci sezonun yaratıcıları yine Kalina Alabrudzińska, Piotr Domalewski olurken; yürütücü yapımcılar Akson Studio'dan Agata Gerc ve Jan Kwieciński ikilisi olacak.

21-07/22/sexify-netflix-posteri.jpeg

Netflix'ten Anna Nagler dizinin yeni sezon onayı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Sexify'nin yaratıcıları Kalina Alabrudzińska ve Piotr Domalewski, gençler için önemli olan sorunları bol mizahla ele aldı ve dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler dizinin açıklığını takdir ettiler. Cinsellik, ihtiyaçlarınızı keşfetme ve özgüven kazanma konulu bir dizi... Akson Studio ekibi ve yetenekli içerik oluşturucularla birlikte, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin kalbini kazanan evrensel bir eser yaratmayı başardık."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin