The Good Wife 6. sezon gelişmesi! Dizinin geleceği belli oldu!

2017 yılından bu yana ekranlarda olan hukuk draması The Good Wife'ın geleceği için yayıncı platform Paramount+'tan haber geldi!

The Good Wife hayranlarına müjdemiz var!

THE GOOD WIFE 6. SEZON ONAYINI ALDI

2017 yılından bu yana ekranlarda olan ve beşinci sezonu devam etmekte olan hukuk draması yayıncı platform Paramount+'tan resmi 6. sezon onayını şimdiden aldı.

Haber, dizinin yaratıcıları Robert ve Michelle King'in platformdaki diğer dizisi Evil'in onay gelişmesinin kısa bir süre sonrasında gelmiş oldu.

On bölümden oluşan beşinci sezonunun henüz dört bölümünü geride bırakan dizi, böylelikle hayranlarını hiç bekletmeden yeni sezon onayını cebe koymuş oldu. Devam etmekte olan beşinci sezonun geriya kalan altı bölümü Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Paramount+ Orijinal Yapımlar Başkanı Nicole Clemens dizinin yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

21-07/22/the-good-fight-izle.jpeg

"The Good Fight'ın kışkırtıcı, çok zeki ve kuralsız dünyası her zamanki gibi güncelliğini koruyor ve Paramount+'ın en iyi performans gösteren orijinal dizilerinden biri olarak yeni izleyicileri cezbetmeye devam ediyor. The Good Fight'ın kalıcı mirasını altıncı sezonla devam ettirmekten heyecan duyuyor ve dizinin arkasındaki parlak beyinler Robert ve Michelle King'in bir sonraki adımda neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz."

Scott Free Productions, King Size Productions ve CBS Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu yaratıcılar Robert King & Michelle King ile birlikte Phil Alden Robinson, Ridley Scott, David W. Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy ve Alison Scott'tan oluşuyor.

21-07/22/the-good-wife-foto.jpeg

Dizinin 6. sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ve sezonun kaç bölümden oluşacağı konusunda detaylı bilgiler ilerleyen aylarda paylaşılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin