Şahin Irmak Ekranlara Geri Dönüyor

Şahin Irmak, yeni sezonda yayınlanması beklenen iddialı dizi ile ekranlara geri dönüş yapabilir. İşte ünlü isim için gelen iddialar ve yeni dizi.

Oğulcan Özsezgi
22 Temmuz 2021 - 00:34
Gündem

Çok Güzel Hareketler Bunlar yapımının ilk sezonunda oyunculuk dünyasına kazandırılan çok etkili isimler olmuştu. Birçok ünlü oyuncu yetiştiren programın, en çok konuşulan isimlerinden birisi de Şahin Irmak’tı. Öyle ki ünlü oyuncu özellikle Hıyarlı Baba karakteriyle, kendisini sevdirmeyi başarmış ve ne kadar iyi bir komedyen olduğunu da göstermişti. Başarılı oyuncunun bundan sonra da yıldızı parlamaya devam etti.

Programdan sonra pek çok dizi ve filmde yer alan ünlü isim, yine komedi yönü ağır basan yapımlarla karşımıza çıktı. Fakat bir süredir başarılı oyuncuyu ekranlarda göremiyoruz. İşte bu durum değişiyor. Üstelik bu kez bir komedi yapımında değil.

Şahin Irmak, Yalancı Dizisiyle Dönüyor

Asıl adı The Liar olan ünlü bir dizinin uyarlaması olan Yalancı dizisi, yeni sezonda ekranlara gelecek. Daha öncesinde dizinin başrolünde yer alacak olan ismin Burçin Terzioğlu olduğunu da söylemiştik. Başrolde yer alacak olan kadın oyuncunun da ortaya çıkmasından sonra dizinin Show TV ekranlarında yayınlanacağı ortaya çıkmıştı.

Şimdi ise ortaya çıktı ki Şahin Irmak, bu diziyle beraber ekranlara bir dönüş yapacak. Ünlü oyuncu yeni dizide nasıl bir rol üstlenecek belli değil. Bu kez komedi dışına çıkacak olan başarılı ismin bunun için imaj değişikliğine bile gittiği söyleniyor.

21-07/22/ahin-irmak.jpg

Dizinin konusu da aslında belli ama bir uyarlama yapımı olacağı için konunun nasıl işleneceği ve nelerin değiştirileceği noktasında bilgiler yok. Bu konularda da bilgilerin gelmesini beklemek gerekiyor.

Şimdilik kesin olmamakla beraber düşüncemiz yeni sezonda diziyi görecek olmamız. Fakat bu konuda da farklı bir tercih yapılırsa sürpriz olmaz. Yalancı dizisinin diğer oyuncuları hakkında da detaylar paylaşmaya devam edeceğiz. Sadece diziden biraz daha bilgi gelmesini bekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin