Arka Sokaklar için Yeni Bir Bilgi Daha Ortaya Çıktı

Özgür Ozan Arka Sokaklar'dan ayrılacak iddiaları için yeni bir bilgi geldi. Bu sefer iddialar tam tersini gösteriyor? Peki yeni sezonda ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
22 Temmuz 2021 - 00:20
Gündem

Arka Sokaklar dizisinde işler bir hayli karışık. Diziye veda edeceği söylenen isimler, bir anda 16.sezonun havasını değiştirmiş durumda. Tamam dizi zaten çok önemli isimleri kaybetti ve havası bir nebze olsun değişecek ama daha da önemli isimlerin diziye veda edeceği iddiaları gündemdeydi. Bu isimlerin başında da Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan geliyordu.

Daha önce bunun hakkında iki haber daha yapmıştık. İddialara göre Özgür Ozan, diziden ayrılan ailesinin arkasından bir şekilde Arka Sokaklar ailesine veda edecekti. Fakat tartışmalar, sosyal medya etkisi derken olay uzadı gitti.

Arka Sokaklar’da Ne Olacak?

Şimdi merakla beklenen bir şey var. O da Hüsnü Çoban karakteri veda edecek mi etmeyecek mi sorusu. Aslında dün bir paylaşım yaptık ve ünlü oyuncunun diziden görüntüsünü sosyal medya üzerinden paylaştığını söyledik.

Ama açıklama geldi mi deseniz gelmedi deriz. Bu paylaşıma rağmen hala Özgür Ozan diziden ayrılacak deniyordu. Fakat bu iddiaları boşa çıkaracak yeni bilgiler ortaya çıktı. Son bilgilere göre Özgür Ozan yeni sezon için anlaştı.

Yapımcılarla anlaşma yapıldığı ve ünlü oyuncunun dizide kalacağı söyleniyor. Tabii ki bu da şu an için iddia. Çünkü hala bir doğrulama ya da yalanlama açıklaması yok. Üstelik sadece Hüsnü Çoban karakteri için de açıklama beklenmiyor.

21-07/22/zgur-ozan.jpg

Hüsnü Çoban karakterinin yanında, Rıza Baba için de bilgiler bekleniyor. Belki biliyorsunuz belki yeni duydunuz ama Zafer Ergin’in de diziye veda edeceği iddia edilmişti. Son söylenen iki ünlü oyuncunun da yeni sezonda olacağı ve imza attıkları.

Yine de resmi açıklama yapılmadan kesin devam edecekler ya da ayrılacaklar demek doğru gelmiyor. Bakalım ve gelişmeleri bir süre daha takip edelim. Sonuçta yakın zamanda çekimler başlayacaktır ve daha fazla bilgi kesinleşecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin