Yasak Elma Dizisine Bu Kez İddialı Bir İsim Transfer Oldu

Yasak Elma dizisine başarılı bir kadın oyuncu dahil oluyor. Diziye yeni katılacak olan isim kim? Nasıl bir rol üstelenecek? İşte bilinen detaylar.

Oğulcan Özsezgi
22 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Yasak Elma’nın 5.sezonu şimdiden tartışmaların odağında. Dizi tartışmaların odağında çünkü sürekli birileri geliyor ve birileri gidiyor. Özellikle ayrılan oyuncuların sayısı bir hayli dikkat çekiyor. Yapıma veda eden isimler tabii ki belli bir otorite kaybına da neden oluyor. Sonuçta kadroda zayıflamalar yaşanıyor. İşte bu durumu ortadan kaldırmak adına ise yeni adımlar atılmakta ve bir yandan da diziye yeni isimler katılmakta. Bu kez Yasak Elma dizisine yeni bir kadın oyuncu dahil oldu.

İddialı bir ismi diziye katan yapım şirketi sosyal medya hesaplarından da konuya ilişkin açıklamalar da bulundu.

Yasak Elma Dizisine Kim Katıldı?

Diziye dahil olan oyuncu Biran Damla Yılmaz oldu. Hatırlayın yakın zamanda yine Fox TV’de yayınlanan bir başka dizi vardı. Baraj dizisi, yine büyük umutlarla başlamış ancak sonrasında reyting canavarına yenilerek ekranlara veda etmişti.

İşte Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisinden ortaya koymuş olduğu performansla bizlere oyunculuğunu kanıtlayan yeteneklerden biri olarak öne çıktı.

Yapılan açıklamalardan sonra görmüş olduk ki genç isim bundan sonraki dönemde de Yasak Elma ile ekranların karşısına gelecek. Zaten bundan 1 ay kadar önce ünlü oyuncunun dizide yer alacağı iddialara yansımıştı. Şimdi iddialar gerçek olmuş oldu. Dizinin yeni bölümlerinin ise Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Senaryoda bir değişiklik olacak mı şimdilik bilmiyoruz. Öyle ki diziye giren çıkan çok fazla isim oldu. Üstelik diziden ayrılan karakterlerin içerisinde doğrudan senaryoya etki edecek olan ünlü isimler de vardı.

21-07/22/yasak-elma-2.jpg

Bir yandan da yeni oyuncuların katıldığını düşünecek olursak, hikayede yine değişiklikler yaşanabilir. Zaten Biran Damla Yılmaz’ın dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği konusunda da bilgiler yok. Muhtemelen bu nedenle ünlü oyuncunun hayat vereceği karakter konusunda da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yeni sezon bilgileri geldiği zaman, bu konuda ır perdeleri aralanır ve Yasak Elma neler sunacak görürüz gibi geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin