Exxen Leyla ile Mecnun İlk Tanıtımı Yayınlandı

Exxen Leyla ile Mecnun ilk tanıtımı yayınlandı. 58 saniyelik ilk tanıtımda neler var neler. Bakalım Leyla ile Mecnun kaldığı yerden mi devam edecek?

Oğulcan Özsezgi
21 Temmuz 2021 - 23:00
Gündem

Exxen yazın en önemli adımlarından birini attı ve Leyla ile Mecnun dizisini yeniden çekeceğini duyurdu. O ilk andan bu yana yeni dizinin ne zaman yayınlanacağını bekliyoruz. Diziler.com olarak daha önce de diziye ilişkin detayları verdik. Gelişmeleri de aktarmaya devam ettik. Şimdi ise dizinin hayranlarını çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. Leyla ile Mecnun ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizinin ilk tanıtımı önemliydi çünkü dizinin nasıl devam edeceğini çok merak ediyorduk. Bu noktada ilk tanıtımla beraber gördüğümüz bazı detaylar oldu ve açıkçası beklentimiz de arttı.

Leyla ile Mecnun İlk Tanıtım Detayları

İlk tanıtımda gördüğümüz, dikkatimizi çeken Erdal Bakkal’ın hali. Erdal Bakkal kapanmış. Erdal çöp toplamaya başlamış. Bu sırada Mecnun ise hastaneye düşmüş gibi gözüküyor. Anladığımız kadarıyla Mecnun senelerdir uyuyor. Komada.

Rüyasında yine dedeyi gören Mecnun sonunda uyanacak ve dizi başlayacak gibi duruyor. Hedef ise Erdal Bakkal’ı yeniden açmak ve Erdal’ı geri döndürmek olacak. Bunun yanında İsmail Abi karakterinin de Leyla ile Mecnun ilk tanıtımın sonunda bir deniz kızı olarak gözüktüğünü gördük. Açıkçası bir hayli ilginç durduğunu söylemek lazım. :)

Tüm olanlar içerisinde yine sürprizlerden birisi ise Yavuz olacak. Siyahları tamamen çıkaran Yavuz, bir şirketin patronu olmuş gibi duruyor. Ama nasıl oldu ne oldu bilemiyoruz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Muhtemelen dizi kaldığı yerden devam edecek. Bana kalırsa eski senaryo üzerinden aynı şekilde gidilecek. Aslında sezon finali olarak düşünülen finalde, Erdal Bakkal eşini yani Nurten’i kaybetmişti. Buradan devam edileceğini düşünüyoruz.

Bakkalın kapanmasının nedeni de bu olabilir. Bakalım artık çok yakında yeni bölümlerin yayınlanmasını bekliyoruz. Leyla ile Mecnun ilk tanıtım dışında yeni tanıtımla da gelecek olursa paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin