Chad 2. sezon onayını alabildi mi? TBS kararını verdi!

TBS komedi dizisi "Chad"ın geleceği belli oldu! Yayıncı kanal dizi için devam dedi ve Chad'a 2. sezon onayını verdi. Detaylar...

Nasim Pedrad'ın yaratıcısı olduğu TBS komedi dizisi "Chad"ın geleceği belli oldu!

CHAD 2. SEZON YOLDA!

Nasim Pedrad'ın İran asıllı 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna hayat verdiği diziye resmi 2. sezon onayı çıktı.

Dizi, ikinci sezonda prodüksiyonu Kaliforniya'ya taşımak için büyük bir vergi indirimine hak kazanmış olduğundan onay haberinin pek sürpriz olmadığı söylenebilir.

"CHAD" REYTİNGLERİ

İlk sezonunda Salı akşamları izleyici ile buluşan Chad, 18-49 yetişkin yaş kategorisindeki izlenme oranlarında 0.18 reyting oranı ve canlı+aynı gün yayınlarında 590,000 izleyici ortalamalarını elde etti.

Dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 06 Nisan - 25 Mayıs 2021 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz duyurulmadı.

21-07/21/chad-dizisi.jpg

Chad'ın konusu kısaca şöyle:

Chad, lisedeki ilk yılında popüler olma misyonuyla gezinen 14 yaşında İranlı genç bir çocuktur. Havalı çocuklarla arkadaş olmak için her taktiği deneyen Chad, bir yandan da kültürel kimliğiyle bağdaşmaya ve annesinin flört hayatıyla başa çıkmaya çalışmaktadır.

Dizinin ana oyuncu kadrosu Nasim Pedrad (Chad Amani), Jake Ryan (Peter), Saba Homayoon (Naz Amani), Paul Chahidi (Hamid Amani), Ella Mika (Niki Amani), Alexa Loo'dan (Denise) oluşuyor. Madeleine Arthur (Marjorie), Thomas Barbusca (Reid), Phillip Mullings Jr. (Ikrimah) ve Jarrad Paul (Charles) ise tekrar eden rollerle karşımız çıkan isimler.

21-07/21/chad-fotosu.jpeg

Shawdi Productions, Nomadic Pictures & 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Nasim Pedrad ile birlikte Oly Obst, Rhys Thomas, Hayes Davenport, Rob Rosell ve Robert Padnick'ten oluşuyor.

"Chad" (TBS) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin