Ada Masalı Final mi Yapıyor? Final Ne Zaman?

Ada Masalı final yapacak mı? Son iddialara göre dizinin birkaç bölüm sonra final yapması durumu söz konusu olacak. Peki hangi bölümde final bekleniyor?

Yeni sezon hızlı gidiyor. Adeta bir dargın bir barışık desek yeridir. Bazı diziler var beklenenden iyi gidiyor. Bazı diziler ise erkenden final yapıyor. Bu sezon özellikle yaz dizilerinin çok hızlı final yaptığını gördük. İşte bu dizilere bir yenisi daha eklenecek deniyor. Ada Masalı final mi yapıyor soruları gündemde.

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam eden dizi için son iddiaları ve yeni gelişmeleri bir araya getirelim de bakalım neler olacak.

Ada Masalı Final Yapacak mı?

Son bilgilere göre, daha önce günü de değişen dizinin final yaptığını göreceğiz. Yayın hayatına en son 22.bölümle devam eden dizinin 25.bölümde final yapacağı iddia ediliyor.

Kesin açıklamalar hala gelmiş değil ama dizinin yayın hayatını sonlandıracağı iddiaları bir süredir gündemdeydi. Muhtemelen sezon dizilerine karşı yine istenen reytinglerin alınamaması gibi bir durum söz konusu olabilir.

Diğer taraftan şöyle bir şey de var, yazın başlayan birçok yaz dizisi devam konusunda senaryoda sorun yaşıyor. Yeni sezonda devam eden dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam da aynı şey yaşanmıştı. Romantik Komedi türünde olan yapım, yeni sezonda biraz daha dram noktasına dönmüş durumda.

21-11/20/ada-masali-2.jpg

Dediğimiz gibi genelde yaz dizilerinde bu tip durumlarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Sonuçta da zaten dizilerin final yaptığı haberleriyle karşı karşıya kalıyoruz.

Ada Masalı dizisi için de kesin durumu yakında öğreniriz. Şimdilik beklenti dizinin 25.bölümde final yapacağı yönünde. Başka bir sürpriz olacak mı bunu yeni bölümlerde görmek mümkün olacaktır.

Finalin nasıl sonuçlanacağını ise birkaç bölüm sonra zaten görmüş olacağız. Tabii ki şimdilik bu konuda da bilgi yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin