Benim Hayatım için Gün Değişikliği Kararı Geldi

Benim Hayatım dizisi için yayın günü değişti. Pazar günleri yayınlanan dizi bundan sonra Pazar günleri ekrana gelmeyecek. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek?

Yeni sezon dizilerinin hepsi Eylül ayında başlamadı. Hala yeni diziler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Fakat her dizi başarılı olmuyor ya da her dizi istediği başlangıcı yapamıyor. Yaz aylarından beridir konuştuğumuz dizilerden biri olan Benim Hayatım da istediği başlangıcı yapamayan dizilerden biri oldu.

Dizinin ilk bölümü yayınlandığı zaman, reytingleri pek istenen seviyede olmadı. Sonra gelen reytingler de istenen seviyede olmamış olacak ki kanal dizinin günü konusunda bir değişikliğe gitme kararı aldı. Peki, yeni sayabileceğimiz dizi bundan sonra hangi gün yayınlanacak?

Benim Hayatım Artık Perşembe Günleri Ekrana Gelecek

Dizinin ilk başladığı zamanlarda Pazar günleri yayınlandığını gördük. Teşkilat ve Yargı gibi iddialı rakipleri olmasıyla beraber başta söylediğimiz gibi reytingler tam olarak istenen düzeye ulaşmadı.

Gün değişikliği kararı da bundan gelmiş olacak. Paylaşılan yeni video ve fragmana göre dizinin bundan sonra Perşembe günleri yayınlandığını göreceğiz.

Yeni bölüm Pazar günü değil de 25 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek. Bundan sonraki bölümlerin de Perşembe günü yayınlanmaya devam ettiğini göreceğiz.

Gün değişikliği kararının reytingler üzerindeki etkisi ise çok önemli. Genelde gün değişikliğinden sonra reytingler yükselmez ve istenen seviyeye gelmeyecek olursa, dizilerin final yaptığını görüyoruz.

21-11/20/benim-hayatim-2.jpg

Benim Hayatım dizisi için de aynı şey geçerli olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Kaldı ki Perşembe günlerinde de ciddi rakipler var. Uzun süredir önde giden bir Camdaki Kız dizisi gerçeği var ki Perşembe günlerinde epey bir ses getiriyor.

Camdaki Kız dışında, TRT 1’in iddialı yapımlarından biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi de var. Yani Pazar günü zor bir günse Perşembe günü de bir hayli zor bir gün gibi gözüküyor.

Artık Benim Hayatım dizisi bu yarış içerisinde nasıl bir yer edecek göreceğiz. Reytingleri yükselirse bunun da haberini yaparız. Şimdilik alınan kararı sizlerle paylaşmış olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin