Yeni Yarışma: Maske Kimsin Sen?

Maske Kimsin Sen? isimli yeni bir yarışma programı başlıyor. Fragmanı da paylaşılan yarışmanın detayları neler? Yarışma ne zaman başlayacak?

Biz dizileri takip ederken bir yandan da yeni sezonda ilginç bazı yarışma programlarını görmeye başladık. Önce yakın zamanda final yapan Operasyon 41 yarışmasını görmüştük. Survıvor benzeri denilse de çok uzağında kalan yarışma, kısa sürede final yapmıştı. Şimdi ise yine Kanal D ekranlarında yeni bir yarışma bekliyoruz. Yakın zamanda duyurulan bu yarışma ise "Maske Kimsin Sen?" isimli yarışma.

Yeni yarışmanın tam olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda kesin bir bilgi yok ama nasıl bir yarışma geleceği konusunda bilgi var. Dilerseniz nasıl bir yarışmanın geleceğinden söz edelim. Zira sıradan yarışmalara benzemeyen bir yarışma söz konusu.

“Maske Kimsin Sen?” Nasıl Bir Yarışma Olacak?

Tansel Öngel tarafından sunulacak olan yeni yarışma programında birbirinden ünlü isimler olduğunu göreceğiz. Aslında göremeyeceğiz. Ünlülere bir maske giydirilecek. Ünlülerin giydiği maskelerden kim oldukları anlaşılmayacak.

Yarışmacıların yapması gereken ise maskeyle gelen ünlü isimleri tanımak olacak. Peki yarışmacılar bunu nasıl yapacak? Ünlüleri sadece seslerinden tanımak gerekecek.

Tanıtımdan anladığımıza göre yarışmacılar seslerden ünlülerin kim olduğunu anlamaya çalışacak ve başarılı olanlar da kazanacak.

Şu an için “Maske Kimsin Sen?” yarışması için diğer detaylar netlik kazanmış değil. Yarışmanın ne zaman başlayacağı konusu ilk soru işareti olarak kaldı. İkinci kısımda ise söylediğimiz gibi tam olarak yarışmanın kurallarının neler olacağını bilmiyoruz.

Medyapım tarafından hazırlanan projenin yayın tarihi konusunda ek bir bilgi gelecek olursa, yine detayları paylaşacağız. Şimdilik yarışma için paylaşılan ilk fragmanı da ekleyelim.

Zaten dediğimiz gibi fragman az çok yarışmanın yapısını anlamanız için yeterli olacaktır. Daha fazla bilgi için beklemeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin