Yalancı 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Final Kesin

Yalancı 10.Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin final yapacağı iddiaları doğru çıktı. Yapım kesin olarak final yapıyor. Peki dizi nasıl final yapacak? İşte fragman.

Yalancı 10.Bölüm fragmanı ve yeni bölüm dizi için oldukça önemli. Bunun bir dönüm noktası ya da dizinin senaryosu için bir değişiklik olarak düşünmeyin. Öyle ki 10.bölüm dizi için artık final bölümü olarak karşımıza çıkacak. Yalancı 10.Bölüm fragmanı yayınlanmasıyla beraber dizinin final yapacağı da kesinleşti.

Hatta fragman sadece dizinin final yapacağını kesinleştirmedi. Aşağı yukarı dizinin nasıl sona ereceği konusunda da bilgiler verdiğini söylemek lazım. Peki final bölümünde neler olacak?

Yalancı 10.Bölüm Final Fragmanı ve Olacaklar

Fragmana baktığımız zaman artık gerçeklerin ortaya çıktığını anlıyoruz. Çünkü artık Deniz tek başına değil. Canan değil ama birinin daha Mehmet Emir için aynı suçtan şikayetçi olduğu görülüyor.

Üzerine Canan’ın durumu da açığa çıkıyor gibi gözüküyor. Fragmana bakacak olursak artık her şey ortaya çıkmış gibi. Zaten final bölümünde her şeyin ortaya çıkması da beklenen bir durum olurdu.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Görkem karakteri de Mehmet Emir için suç duyurusunda bulunmuş gibi. Diğer taraftan Deniz ise doktorun sakladığı görüntüleri ve ilaçları bir şekilde buluyor. Artık nasıl buluyor iş nasıl ortaya geliyor final bölümünde göreceğiz.

Bu arada Yasemin’in de kurtulduğunu görebiliyoruz. Fragmanda Yasemin hastanede gözüküyor. Bir diğer tarafta ise Mehmet Emir’in annesi Türkan’ın sonunda ayağa kalktığını görüyoruz.

Türkan’ın ayağa kalkması önemli çünkü oğlunun tüm yaptıklarından haberi olduğunu da biliyoruz. Yalancı 10.Bölüm fragmanının sonunda en çok dikkat çeken bölüm ise Mehmet Emir’in ölmesi.

Polis Deniz’in evine geliyor ve Mehmet Emir’in öldüğünü belirtiyor. Deniz’in emniyete götürüldüğünü görüyoruz. Zaten fragman da tam burada son buluyor. Artık finalin nasıl olacağını bölümde göreceğiz.

Böylece iddialı bir dizi daha kısa süre içerisinde final yapanlar arasına katılmış oldu. Kanalın boşluğu nasıl dolduracağını ise zaman gösterecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin