Camdaki Kız 21.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Camdaki Kız 21.Bölüm fragmanı geldi. Yeni bölümde neler olacağı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yeni bölümde Cana çok konuşulacak gibi.

Camdaki Kız 21.Bölüm fragmanı sonunda geldi. Dizinin 20.bölümü o kadar şaşırtıcı geçtik ki olacakları izleyen herkes merak etmeye başladı. Rafet’in yaşanan her şeyden sonra çocuklarını ve hatta damadını affetmesi. Bunun yanında Sedat’a şirket içerisinde görev vermesi.

Yönetimin büyük bir kısmını Selen’e bırakması. Sedat’ın, tam olarak Nalan’a geri dönmesi. Cana ile son kez ayrıldığını söylemesi. Cana’nın bu kez Nalan’ın babası ile görüşmeye başlaması ve Nalan’ın bunu görmesi.

Tüm bunlar yeni bölümü beklerken daha da heyecanlanmamıza neden oldu. Haliyle fragman da bizim için önemliydi. İşte beklediğimiz o fragman da yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 21.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nalan’ın Cana ile görüştüğünü görüyoruz. Nalan, Cana’ya giderek Adil Beyle görüştüğünü gördüğünü söylediğini anlıyoruz. Bu arada Sedat ile Cana arasında da bir telefon görüşmesi geçtiği gözüküyor.

Bu telefon görüşmesinde de Sedat, Cana’nın Adil’den uzak durmasını istiyor. Cana ise büyük bir öfkeyle Sedat’a çıkışıyor. Yaptığı her şeyin bedelini ödeteceğini söylediğini görüyoruz.

Sedat ile Cana arasında kesin olarak savaş başlayacak gibi duruyor. Bu arada Sedat, yeni otel için bir basın açıklamasına katılıyor. Orada da Nalan’a dergi çekimi için tepki gösterdiğini görüyoruz.

Üstelik bu kez Sedat'ın başka bir sorunu var. O da kısa süre önce Muzo’nun kız arkadaşı olarak tanıştırdığı ve diziye yeni katılan isim. Geçmişte bu isimle yaşadıkları yeniden gündeme gelecek gibi.

Bu arada diğer cephede Feride ile Adil arasında da iplerin gerileceği kesin ve bu durum, birçok önemli gelişmeye gebe gibi duruyor.

Bakalım Camdaki Kız 21.Bölüm yayınlandığı zaman dizide gelişmeler nasıl devam edecek göreceğiz. Özellikle Sedat’ın yeni hatalar yapıp yapmayacağı çok merak ediliyor. Çünkü babası Rafet ona son bir şans vermişti. Bu şansı doğru kullanacak mı göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin