Masumlar Apartmanı 48.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 48.Bölüm fragmanı geldi. Yeni bölümde artık Ceylan'ın yeniden aileye girmeye çalıştığını göreceğiz. Peki Han ne yapacak?

Yeni karakter Ceylan’ın diziye girmesi, Gülben’in tedavi olmaya başlaması derken Masumlar Apartmanı da hızlanmaya başladı. Dizide neler olacağını az çok kestirebiliyoruz ama bazen beklentileri değiştirecek büyük gelişmelerle de karşı karşıya gelebiliyoruz. Her ne kadar daha çok Gülben ve Esat evliliği üzerinde odaklanılmış olsa da yavaş yavaş diğer konular için de sürprizler yaklaşıyor. Masumlar Apartmanı 48.Bölüm fragmanı da bu konuda bazı ipuçları vermeye başlamış durumda.

Yeni bölümde Safiye ile Naci ikilisine yeniden odaklanılacak gibi duruyor. Son bölümde Naci’nin kızı, Naci’nin neden Safiye’ye evlilik teklif etmediğini ortaya çıkarmıştı. Safiye de bu durumu öğrenmişti.

Masumlar Apartmanı 48.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölüm fragmanında da olayın buradan ilerlediğini görüyoruz. Yeni bölüm fragmanında Safiye’nin Naci’nin kızını yatırdığını görüyoruz. Muhtemelen Naci’nin kızı ile Safiye arasında bir çekim oluşmaya başlayacak. Ama senaryo burada nasıl ilerleyecek emin olmak güç gibi duruyor.

Fragman Safiye ve Naci’den sonra Ceylan ve Han’a geçiyor. Ceylan’ın Han’ın fotoğrafını çektiği kare ile ilgili açıklamalar yaptığı görülüyor. Han’ın çöp toplamasıyla ilgili olarak gerçekleri söyleyen Ceylan, bunu resmetmiş durumda.

Bu arada Han, Ceylan’ı apartmana getiriyor. Kardeşleri ve Esra ile görüştürüyor. Daha doğrusu kardeşleriyle görüştürdükten sonra Esra ile karşılaşıyorlar. Safiye’nin burada Ceylan ile görüştüğünü gördük. Ceylan neden geri döndüğü ve neden Han’ı yeniden aradığı konusunda gerçekleri de Safiye’ye açıklıyor.

Yeni bölümde Han ile Ceylan arasında da yeni gelişmelere hazırlanmak gerekiyor gibi gözüküyor. Safiye tüm bu olanlar içerisinde Ceylan’ı yeniden kabul edecek mi orası merak konusu. Bir de Rüya kısmı var. Rüya’nın tüm bu olanlarda rolü ne olacak bilinmiyor. Dizide biraz geri planda kalan bir karakter olmaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin