Üç Kuruş 4.Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Yeni Bölümde Neler Var ?

Üç Kuruş 4.Bölüm 2.Fragmanı geldi. Yeni bölümde Leyla ile Efe arasında neler oluyor? Peki ya Kartal ile Efe katile yaklaştı mı? İşte olacaklar ve yeni fragman.

Hızlı başlayan ve şu sıralar rakipleriyle mücadele içerisinde olan Üç Kuruş dizisi, 4.bölüme kadar geldi. Pazartesi günü yayınlanacak olan 4.bölümle beraber dizi artık tam olarak şekillenmiş olacak. Yavaş yavaş hikayelerin detaylarını görmeye ve öğrenmeye başladık. Karakterlerin yapısı da yavaş yavaş çözülmeye başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte kısa süre önce yayınlanan Üç Kuruş 4.Bölüm 2.Fragmanı da bunu gösteriyor desek yeridir.

Yeni bölümde katilin peşinde olan ikili arasında yavaş yavaş kopmalar başladığını göreceğiz. Kartal, Efe’ye güvendiğini ama ihanete uğradığını söylüyor ve ikili yine kavgaya tutuşuyor. Ama bu ortaklık kolay kolay bitmeyecek gibi duruyor.

Üç Kuruş 4.Bölüm 2.Fragman ve Yeni Bölüm Beklentileri

Fragmanda Kartal ile Efe’nin katil arayışı devam ederken artık İrfan iyiden iyiye ortaya çıkmaya başladı. Yavaş yavaş olanı biteni Oktay ile paylaşmaya başlayan İrfan, Oktay’ın da kendisine yardım etmesini isteyecek.

Onlara bunu kimin yaptığını bulmak için yardım etmesini isteyecek olsa da Oktay buna çok yanaşmayacak gibi duruyor. Ayrıca cinayetleri onun işlediğini de tam olarak bilmiyor gibi duruyor.

Üç Kuruş 4.Bölüm 2.Fragmanın da en çok ilgi çeken bir başak bölüm ise Leyla ile Efe arasında yaşananlar. İlk etapta Efe, Leyla’dan biraz uzak duruyor olsa da bu durum tam tersine dönecek gibi duruyor.

Fragmana bakacak olursak ikili arasında bir yakınlaşma yaşanacak. Artık Leyla ile Efe arasında bir aşk başlayacak mı ya da ortaya çıkacak mı bunu yeni bölümde göreceğiz. Ama ikilinin yakınlaşacağını net olarak anladık.

Şu an için fragmanda gözükenler bunlar. Yeni bölüm Pazartesi günü yayınlanacak. Ama şu var ki dizinin biraz daha hareketlenmesi gerekiyor gibi. Bahar ve Nezih cephesinde yaşanacak gelişmeler bu hareketlenmenin yaşanmasını sağlayabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin