Kaderimin Oyunu Konusu ve Yayın Tarihi

Kaderimin Oyunu konusu ve dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda detaylar belli oldu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda merak edilen son bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
21 Kasım 2021 - 01:30
Gündem

Diziler için ilginç bir sezon yaşıyoruz. Bir dizi başlıyor bir başka dizi final yapıyor. Yeni sezonda başlayan ama çok kısa süre içerisinde final yapan diziler de var. Yakın zamanda bu dizilere Ada Masalı isimli Star TV yapımının da eklenmesi bekleniyor. Star TV final yapacak dizilerinin yerine ise yenilerini sunmaya başladı. Merakla beklenen bir başka dizi Kaderimin Oyunu için yayın tarihi belli oldu. Peki Kaderimin Oyunu konusu nasıl ve yayın tarihi ne zaman?

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusuyla başlayalım. Dizide genç bir annenin çocukları ile verdiği mücadelesini göreceğiz. İki çocuğu olan Asiye’nin çocukları için verdiği mücadeleyi göreceğimiz dizide, Asiye’nin kızı Nergis’in yaşadığı olay tüm durumu değiştirecek.

Bir yandan kızının başına gelen olayla boğuşan Asiye, bu süreçte kendilerine yardım eden Mahir ile tanışacak. Tamamen insanı duygularla Asiye ve çocuklarına yardım etmek isteyen Mahir, hikayenin bambaşka bir noktaya gelmesine neden olacak.

Asiye’nin çocuklarıyla beraber verdiği mücadeleyi göreceğimiz dizide iddialı oyuncular olduğunu da ekleyelim. Oyuncu kadrosunda Ayça Koptur, Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü, Müfit Kayacan, Kaan Çakır, Esra Dermancıoğlu, Ülkü Duru gibi ünlü isimleri göreceğiz.

Kaderimin Oyunu Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı da kesinlik kazandı. Aslında yeni sezona geç başladığını gördüğümüz dizi 3 Aralık günü ekranlara gelmeye başlayacak. Dizinin seçtiği gün ise Cuma günü olarak gözüküyor.

Tabii ki Cuma günü iddialı diziler var. Kaderimin Oyunu bu dizilere karşı ne kadar başarı gösterecek onu da göreceğiz. İddialı bir dizi ama bu sezon çok fazla dizi istediğini alamadı. Bakalım yeni yapım için durum ne olacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin