Blown Away: Noel'de 10 bin doları kim kazanacak?

Cam üfleme yarışmasının Noel özel bölümlerini içeren "Blown Away: Noel (Blown Away: Christmas)" Netflix'te yayınlandı. Yarışmacılar ve fragman burada...

"Son iki sezonda bu cam atölyesinde olağanüstü sanat eserleri yarattınız. Ama maalesef camda dünyanın en iyisi unvanını alamadınız. Bu sezon telafi zamanı..."

Blown Away: Christmas sizi büyüleyecek! Cam üfleme yarışmasının Noel özel bölümlerini içeren "Blown Away: Noel (Blown Away: Christmas)" Netflix'te yayınlandı.

19 Kasım 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen sezon toplam 4 bölümden oluşuyor.

"BLOWN AWAY: NOEL" KONUSU

Blown Away: Noel'de beş eski yarışmacı, cam atölyesini Noel temalı tasarımlarla doldurmak için geri dönüyor. Para ödülünü kazanacak olan sanatçıyı ise gerçekten de harika bir Noel bekliyor!

21-11/21/blown-away-christmas-foto2.jpeg

Blown Away, muhteşem bir tatil karşılaşması için gerçekten harareti yükseltiyor! Nao Yamamoto'nun da içinde bulunduğu hayranların en sevdiği beş kişi içinde kazanan yalnızca 10.000 $ nakit ödül almakla kalmayacak, aynı zamanda seçtikleri hayır kurumuna 10.000 $ daha bağışlamış olacak.

BLOWN AWAY: CHRISTMAS BÖLÜM REHBERİ

Noel özel bölümlerini "Queer Eye" yıldızı Bobby Berk ve sanat profesörü Katherine Gray'in sunduğu Blown Away: Christmas'ın bölüm rehberi şu şekilde:

21-11/21/blown-away-christmas-foto3.jpeg

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Noel Baba'nın Elfleri (Santa's Elves)" (30 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Bayram Yemekleri (Festive Food)" (28 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Noel Ağacı (Oh Christmas Tree)" (28 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kış Harikalar Diyarı (Winter Wonderland)" (29 dakika)

Mark J.W. Bishop ve Matt Hornburg'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği sezonun bölümlerinin yönetmen koltuğunda Mike Bickerton oturuyor.

21-11/21/blown-away-christmas-foto1.jpeg

"Blown Away: Christmas" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin