Netflix'in Kore yapımı kanlı gerilim dizisi Hellbound'u tanıyalım! Konusu, fragmanı

Netflix'in doğaüstü Kore dizisi Hellbound 1. sezonuyla başladı. orijinal ismi 지옥 olan Hellbound'un konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları ve bölümleri...

Dünya tam anlamıyla cehenneme dönmüş durumda. Peki, tüm bu ölümler seri cinayet mi yoksa ilahi adalet mi?

KORE DİZİSİ "HELLBOUND" NETFLIX'TE BAŞLADI!

Netflix'in "Yeni dünyaya hepiniz hoş geldiniz" sloganıyla duyurulan yeni kore dizisi "Hellbound"un 1. sezon bölümleri yayınlandı.

Gişede ses getiren Train to Busan'ı (Zombi Ekspresi) yöneten Yeon Sang-ho imzalı kanlı gerilim 19 Kasım 2021 tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

HELLBOUND NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo ve Park Jeong-min'in başrolleri paylaştığı dizinin konusuna bakacak olursak;

"Büyük bir kıyamet kopacak. Kaos dünyayı kasıp kavuracak..." Yeon Sang-ho'nun yazıp Choi Kyu-sok'un çizdiği Hell adlı webtoon’dan ekrana uyarlanan Hellbound'da; doğaüstü varlıkların insanları kanlı bir şekilde cezalandırarak cehenneme mahkûm ettiği bir ortamın, ilahi adalet temelinde kurulan dinî bir gruba zemin hazırlamasına tanıklık ediyoruz.

21-11/21/hellbound-posteri.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; insanlar, bu dünyadan olmayan iblislerin bir adamı gündüz vakti dehşet verici bir şekilde öldürmesini izlemek durumunda kalırlar. Jung Jinsu yalnızca günahkârların cehenneme gönderildiğini açıklar.

Toronto Uluslararası Film Festivali'ne (TIFF) resmi olarak davet edilen ilk Kore dizisi olma unvanına sahip Hellbound'un 1. sezonu toplam 6 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 42 ile 60 dakika arasında değişiklik göstermekte.

"HELLBOUND" OYUNCULARI

Dizinin ana oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Yoo Ah-in (Jeong Jin-soo)
- Park Sang-hoon (Genç Jeong Jin-soo)
- Kim Hyun-joo (Min Hye-jin)
- Park Jeong-min (Bae Young-jae)
- Won Jin-ah (Song So-hyun)
- Yang Ik-june (Jin Kyeong-hoon)

Kim Do-yoon, Kim Shin-rok, Ryu Kyung-soo, Lee Re ve Im Hyeong-guk kadrodaki diğer isimler.

21-11/21/hellbound-foto.jpeg

Climax Studio yapımcılığında hazırlanan Hellbond'un tüm sezon bölümlerini Sang-ho Yeon yönetti.

"Hellbound" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin