Yeni korku filmi You Won't Be Alone konusu, fragmanı

Doğaüstü korku gerilim türündeki film "You Won't Be Alone" duyuruldu. Noomi Rapace'li filmin konusu, fragmanı, oyuncuları, yayın tarihi...

A24'ün Lamb ve Netflix'in The Trip filmlerinin ardından aktris Noomi Rapace'in yeni film projesi belli oldu.

Rapace, doğaüstü korku gerilim türündeki film "You Won't Be Alone" ile karşımızda olacak.

Yayın hakları Focus Features'da olan You Won't Be Alone'un vizyon tarihi ise 28 Ocak 2022 tarihi olarak belirlendi.

YOU WON'T BE ALONE NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, You Won't Be Alone'da izleyiciyi nasıl bir hikaye beklemekte?

Filmin ürpertici konusunun özeti şu şekilde:

Hikayesi; 19. yüzyılda Makedonya'da izole bir dağ köyünde geçen film, tarihin eski dönemlerinden bir ruh tarafından ele geçirilen ve ardından cadıya dönüştürülen genç bir kızı takip ediyor.

İnsan olarak yaşama merakı olan genç cadı, kazara yakındaki köyde yaşayan bir köylüyü öldürür ve ardından kurbanının şeklini alarak hayatı onun bedeninde yaşamaya başlar.

Bu olayla birlikte merakı ateşlenen cadı, insan olmanın ne demek olduğunu anlamak için bu korkunç gücü kullanmaya devam eder.

21-11/21/focus-features-yapim-sirketi.jpeg

Cadı, farklı oyuncular tarafından canlandırılırken, film boyunca eski bir Makedon lehçesi de kullanılıyor.

"YOU WONT BE ALONE" OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Noomi Rapace (The Girl With The Dragon Tattoo) dışında BAFTA ödüllü Anamaria Marinca (4 Months, 3 Weeks and 2 Days), Alice Englert (Ratched), Carloto Cotta (Tabu), Félix Maritaud (Sauvage) ve Sara Klimoska (Willow) gibi isimler yer alıyor.

21-11/21/noomi-rapace.jpeg

You Won't Be Alone, Avustralya-Makedonyalı yazar/yönetmen Goran Stolevski'nin ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Stolevski'nin kısa filmi Would You Look At Her, 2018 Sundance Film Festivali'nde En İyi Uluslararası Kısa Film Ödülü'nü kazanmıştı.

Filmin yapımcılığını Kristina Ceyton (The Babadook, The Nightingale) ve Sam Jennings (Cargo) üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin