Yeni Blade filminde Abraham Whistler belli gibi!

Oscar ödüllü Mahershala Ali'nin başrolü üstlendiği yeni "Blade" filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Proje ile ilgili son gelişmeler...

Marvel, Oscar ödüllü Mahershala Ali'nin başrolü üstlendiği yeni "Blade" filmi ile Marvel Sinematik Evreni'nin yeni perdesini açmaya hazırlanıyor.

Bıçağın İki Yüzü (Blade) efsanesini yeniden canlandıracak filmin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürerken, The Hollywood Reporter kaynaklı habere göre tecrübeli aktör Delroy Lindo (Da 5 Bloods, Anansi Boys) ile kadroya katılma konusunda artık final görüşmeleri gerçekleştiriliyor.

Mahershala Ali'nin ardından yeni Blade filmi projesine dahil olacak iki oyuncu olan Lindo'nun canlandıracağı karakter ile ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil.

DELROY LINDO "ABRAHAM WHISTLER" OLACAK!

Son olarak Jeymes Samuel imzalı Netflix western'i The Harder They Fall'da karşımıza çıkan Lindo'nun büyük ihtimalle Abraham Whistler olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Whistler, Blade'e akıl hocalığı yapan ve onu bir vampir avcısı olarak yetiştiren karakter olarak bilinmekte.

Stacy Osei-Kuffour (Watchmen) ile yakın zaman önce senarist olarak anlaşılan projenin yönetmen koltuğu ise Bassam Tariq'a (Mogul Mowgli) emanet.

21-11/21/blade-filmi.jpeg

BLADE FİLMİ NE ZAMAN VİZYONDA OLACAK?

Blade'i ne zaman izleyebileceğimiz konusuna gelirsek... Yaklaşık iki ay önce Marvel India resmi Twitter hesabından filmin vizyon tarihinin 07 Ekim 2022 olarak görüldüğü bir paylaşım yapılmıştı. Ancak bu paylaşım şimdiye kadar doğrulanmış değil.

Bazı kaynaklara göre filmin çekimlerine 2022 yazının sonlarında başlanacak. Planlama bu şekilde olursa Blade filmini muhtemelen 2023 yılı içinde izleyebileceğiz ki bu daha olası görünüyor.

Marvel Comics tarafından yaratılmış süper-kahramanlık ve vampir avcılığı yapan kurgusal bir çizgi roman karakteri olan ve Marv Wolfman & Gene Colan ikilisince yaratılan Blade, ilk olarak Temmuz 1973'te The Tomb of Dracula #10'da tanıtılmıştı.

21-11/21/delroy-lindo-mrarvel-blade.jpeg

Wesley Snipes, 1998'den 2004'e kadar üç filmden oluşan seride Blade'i oynarken; kısa ömürlü bir TV dizisinde ise karakter Sticky Fingaz tarafından canlandırıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin