Zombi filmi Amityville Uprising 11 Ocak'ta geliyor! Konusu, fragmanı

Lionsgate yapımı zombi filmi "Amityville Uprising" için fragman yayınlandı. Konusu, oyuncuları ve tüm detayları burada...

The Amityville Harvest ve The Amityville Moon'un ardından NY, Amityville kasabasına ışık tutan en son film Lionsgate'in "Amityville Uprising"i olacak!

Bunların hepsi, izleyicileri çekmek için "Amityville" unvanını kullanan resmi olmayan Amityville korku filmleri olsa da en azından hikayeleri Long Island'ın bu meşhur kasabasında geçmekte.

AMITYVILLE UPRISING FİLMİ 11 OCAK 2022'DE GELİYOR!

Geçtiğimiz günlerde resmi fragmanı yayınlanan Amityville Uprising'in 11 Ocak 2022 tarihinde DVD olarak ve dijital platformlarda yayınlanacağı duyuruldu.

"AMITYVILLE UPRISING" KONUSU

Hikayesi Amityville'de geçen filmin konusu şu şekilde:

Gerilim yüklü bir aksiyon ve korku filmi olarak nitelendirilen Amityville Uprising'de; askeri üste gerçekleşen kimyasal bir patlamanın doğaüstü bir felaketi tetiklemesiyle gelişen ürkütücü olaylara tanıklık ediyoruz.

Çavuş Dash, yerel polis karakolunda huzuru sağlamaya çalışırken; gerçekleşen patlama, maruz kalan herkesin bedenini eriten zehirli bir asit yağmuruna neden olur.

Ve daha da kötüsü, bu durum ölülerin tekrar dirilmesine ve yaşayanlara saldırmasına neden olur.

Dash ve diğer memur Nina Rossi, kimin dost kimin düşman olduğunu anlayabilecek, saldırıları savuşturabilecek ve vahşi afet geçene kadar meslektaşlarını koruyabilecek mi?

21-11/21/amityville-uprising-poster.jpeg

Thomas J. Churchill'in (Amityville Harvest, The Business of Christmas, Big Freaking Rat) yazıp yönettiği filmin başrollerini Scott C. Roe (Dash), Tank Jones (Howie Stevenson) ve Alysha Young paylaşmakta.

21-11/21/amtyville-uprising-fotograflar.png

Mike Ferguson, Michael Cervantes ve Barry Papick oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

"Amityville Uprising" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin