Waffles ve Mochi: Kutlama Şöleni Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Waffles ve Mochi'nin özel bölümü "Waffles ve Mochi: Kutlama Şöleni (Waffles + Mochi's Holiday Feast)" Netflix'te yayınlandı. Detaylar burada...

Meraklı kuklalar Waffles ile Mochi özel bir bölüm için geri döndü!

Eğlenceli şarkılar, ünlü şefler ve konuklarla bezeli "Waffles ve Mochi"nin özel bölümü "Waffles ve Mochi: Kutlama Şöleni (Waffles + Mochi's Holiday Feast)" Netflix'te yayınlandı.

23 Kasım 2021 Salı günü yayınlanan özel bölüm 28 dakika uzunluğunda.

Ailece keyifle izlenebilecek içeriğe sahip bu özel bölümde Michelle Obama, Tracee Ellis Ross ve şef Samin Nosrat karşımızda!

WAFFLES VE MOCHI: KUTLAMA ŞÖLENİ'NİN KONUSU NE?

Peki, bölümün konusu ne?

Meraklı kuklalar Waffles ile Mochi'nin dünyayı dolaşarak yiyeceklere ve kültürlere dair mucizeleri keşfettiği, iki dostun yemek pişirmeyi öğrenme maceralarına tanıklık ettiğimiz serinin bu bölümünde; Waffles ve Mochi ilk Buz Gibi Günü'nde bayram geleneklerinin tek derdinin yiyecek olmadığını, asıl meselenin sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşamak olduğunu öğreniyor.

21-11/23/waffles-mochi-holiday-feast-afis.jpeg

Jeremy Konner & Erika Thormahlen ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Waffles ve Mochi: Kutlama Şöleni'nin yönetmen koltuğunda Jeremy Konner oturuyor.

21-11/23/waffles-mochi-holiday-feast-foto1.jpeg

Yürütücü yapımcı kadrosunda Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack Obama, Michelle Obama'nın yer aldığı Waffles + Mochi'nin 10 bölümden oluşan 1. sezonu 16 Mart 2021'de yayınlanmıştı.

"Waffles ve Mochi: Kutlama Şöleni" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin