Adı Efsane 4. bölüm fragmanında Tarık'ın karanlık yüzü

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 20:10
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden beri ilgiyle takip edilen, Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı dizi Adı Efsane'nin yeni 4. bölümünde neler olacak? 

Geçen hafta yayınlanan Adı Efsane'nin 3. bölümünde kızı Melis'i geri kazanmak için son bir kazanmıştı. Melis'le baba kız gecesine katılmak için tüm hazırlıkları yapan Tarık'ın başına gelenlerle izleyiciler yıkılmıştı. Bıçaklanan Tarık sağlığını umursamadan Melis'in yanına gitmeye çalışmış ama başarılı olamamıştı.

Cumartesi akşamı yayınlanacak 4. bölümde ise Melis babasına çok kızgındır. Melis, kendisi için önemli olan geceye gelemeyen babasını affedecek mi? Bu sırada Tarık'ı tanımaya çalışan Bahar öğretmen, Tarık'ın karanlık tarafını gördüğünde şaşkına dönecek.

Tarık hayata karşı öfkesini yenmeye çalıştıkça, aksilikler peşini bırakmamaktadır. Takım ilk maçında başarılı olabilecek mi?  Tarık şeytanın bacağını kırabilecek mi? Bu sorular ve heyecan dolu sahnelerle Adı Efsane 18 Şubat cumartesi akşamı yayınlanacak olan 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin