Kara Sevda 56. bölümde Nihan Kemal aşkı alevlendi

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Kara Sevda yayınlanan son 56. bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 20:56
Yeni Bölüm

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Kara Sevda yayınlanan son 56. bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Kara Sevda dizisinin dün akşam yayınlanan 56. bölümünde, Kemal, kanunen Emir’in kızı görünen Deniz’i kaçırmaktan gözaltına alınmıştı. Özgür kalması için tek yol ise babalık davası açmaktı. Bu hareketle Emir'in tüm öfkesini üzerine çekmiş bulundu. Kemal ve Emir’in nezarethanede yaptığı görüşme diziye damga vururken ikili Deniz bebek üzerinden yine tartışma yaşadı.

Kara Sevda'nın gerilim dolu bölümde romantik anlar da yaşandı. Nihan’ın hazırladığı sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşayan Kemal, ikilinin bir gün mutlaka evleneceğini inandığını söyledi. Deniz’e kavuşmanın mutluluğu içerisinde olan Nihan ve Kemal'in geçirdiği güzel akşam izleyenlerin beğenisini topladı.

Bu sırada Kemal ve Nihan'ın tekrar Ozan'ın katilinin peşine düştüler. Ayrıca dün akşam yayınlanan 56. bölümde Zeynep'in hamilelik haberi damga vurdu. Peki, Nihan ve Kemal, Ozan'ı öldüren ismin Zeynep olduğunu öğrenebilecek mi?

Kara Sevda dizisinin emrakla beklenen yeni 57. bölümü 22 Şubat akşamı ekranlarda yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin