Dayan Yüreğim 3. bölüm fragmanında neler olacak?

Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan Dayan Yüreğim dram dizisinin yarın akşam yayınlanacak 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 21:37
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan Dayan Yüreğim dram dizisinin yarın akşam yayınlanacak 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Kocasını öldürmek suçundan katil olan Elvan, Avukat Fuat'ın yardımıyla hapishaneden çıkar. Özgürlüğüne kavuştuğu ilk anda ise çocuklarını görmeye gider. Hapishaneden çıkar çıkmaz Selim'i görmeye giden Elvan, oğlu Selim'i gördükten sonra, kızı Seray'ın yaşadığı Remzi'lerin evini gider fakat hiç kimsenin Elvan'a kucak açmaya niyeti yoktur ve Elvan'ı eve almayı kabul etmezler.

Dayan Yüreğim 3. Bölüm Fragmanı

Elvan, Selim'in vücudundaki yaraları fark etmenin dehşetini yaşarken, Selim'in durumu daha da kötüye gider. Yatalak kalan Selim'in fenalaşması haberini alan acılı anne, Selim'i görmek için tüm hızıyla koşar. Elvan oğlu Selim' e yetişebilecek mi?

Dayan Yüreğim 3. Bölüm 2. Fragmanı

Amcasının evinde sığıntı muamelesi gören Seray işten de çıkarılır. Selim'in kazasından mesul olan Atıf, Seray'ın işten çıkarılmasını kabul edemez bunu haksızlık olarak görürür. Atıf ile Seray geçmişleri hakkında hiçbir şey bilmeden, bir arkadaşlığa adım atarlar. Bu arkadaşlık romantik bir ilişkiye dönecek mi?

Dayan Yüreğim 3. Bölüm 3. Fragmanı

Cuma akşamlar Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni dram dizisi Dayan Yüreğim 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin