Adı Efsane 6. bölümde aşk kokusu

Cumartesi akşamlarına damga vuran Adı Efsane’nin 6. bölümünde filizlenen bir aşk öyküsüyle beraber sürpriz dakikalar yaşandı.

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 13:20
Yeni Bölüm

Cumartesi akşamlarına damga vuran Adı Efsane’nin 6. bölümünde filizlenen bir aşk öyküsüyle beraber sürpriz dakikalar yaşandı.

 17-03/10/ae34.jpg

Adı Efsane'nin Cumartesi akşamı yayınlanan 6. bölümünde hayatta yapmış olduğumuz hatalara rağmen, hepimizin ikinci bir şansı hak ettiğini ve önyargılarımızdan kurtulursak hayatın anlam kazanacağını aşılayan Tarık, Bahar’ın da hayatına bu şekilde dokunmuştur. Fakat bu yakınlaşmadan Bahar’ın annesi rahatsız olmaktadır.

Tarık, güvenini göstermek için kızı Melis’i, olacaklardan habersiz Hakan’a emanet eder. Bu süre zarfında birlikte vakit geçirmeye başlayan Hakan ve Melis ise adım adım aşka ilerlemeye başlamışlardır. Melis’i dans ederken izleyen Hakan, duygularına çoktan yenik düşmüştür. Hakan’a aldırış etmeden dans eden Melis ise anlık dikkat dağınıklı yüzünden bileğini burkarak, yere kapaklanır. Hakan’ın aklından çıkaramadığı o an’dan sonra yaşananlar ise izleyenleri şoka uğrattı. Final sahnesinde Hakan, kurşunun önüne atlasa da Melis’e gelmesini engelleyemedi.

17-03/10/ae78.jpg

Aşk kokusunun etrafı sardığı fonda Bana Öyle Bakma şarkısının eşlik ettiği, romantik sahne ise sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

 

Adı Efsane’nin 7. bölümü 11 mart Cumartesi akşamı saat 20:00’ da Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin