Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanında Mustafa’nın ilan-ı aşkı

Fox Tv ekranlarının gözde dizisi Kalbimdeki Deniz’in yarın akşam yayınlanacak 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 13:58
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz’in yarın akşam yayınlanacak 20. bölüm fragmanı yayınlandı.

17-03/10/kd89.jpg

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Kalbimdeki Deniz’in geçen hafta yayınlanan 19. bölümünde romantik gelişmeler yaşanmıştı. Mirat’ın aldatıldığını öğrenen Deniz, Diyar’a karşı mesafe koyma kararı almış ve Mirat’a olan hislerinin de farkına bu şekilde varmıştı. Mustafa yapmış olduğu sürprizle Ece’yi fazlasıyla etkilerken, Hülya ve Artun birbirlerinin yalanlarını öğrenmişlerdi.

17-03/10/kd.jpg

Dizinin yarın akşam yayınlanacak 20. bölüm fragmanı ise Mirat’ın Deniz’e sana bir şey olsaydı ben ne yapardım? dediği ince sitemiyle başlıyor. Mustafa, gördüğü ilk andan beri aşık olduğunu Ece sorunca, cesur bir şekilde söylese de Cesur aşık Mustafa, Hülya’nın sert uyarısı ile karşılaşınca afallıyor. Fakat Ece bunu öğreniyor olacak ki, Hülya’ya baya bir çıkışıyor.

Artun’ un annesi, Deniz için imalı cümleler kurarken, oğlu Artun da Mirat için intikam yemini ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=2lpX6IprcUo

Her bölümde farklı bir heyecana ev sahipliği yapan dizi Kalbimdeki Deniz 11 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'de Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin