Adı Efsane 7. bölüm fragmanında yanlış zaman, yanlış yer!

Cumartesi akşamları ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin 7. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 14:35
Yeni Bölüm

Cumartesi akşamları ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ilk bölümden beri ilgiyle takip edilen Erdal Beşikçioğlu' nun başrolünde oynadığı dizi Adı Efsane 7. bölümünde Melis kurtulacak mı?

17-03/10/hakan.jpg

Adı Efsane 7. bölüm fragmanında yanlış zaman, yanlış yerde olan Melis kurtulacak mı? Adı Efsane’nin yayınlanan son 6. bölümünde Hakan ve Melis tam yakınlaştı derken final sahnesiyle suya düşen umutlarımızı kurtaramadık. Kurşunun önüne atlayan Hakan, Melis’ e denk gelmesini engelleyememişti ve Melis vurulmuştu.

17-03/10/ae22.jpg

Adı efsane 7. bölüm fragmanı ise tam da bu andan başlıyor. Melis’in çok kan kaybettiğini ve ameliyata girecek olduğunu öğreniyoruz. Seçil, Tarık’a baba olmayı beceremediğini haykırıyor. Tarık kızını emanet ettiği Hakan’ı tartaklayarak, hem onu hem arkadaşlarını yıkılın karşımdan diyerek acı içinde hastaneden kovuyor. Bu sırada mahalleye bela olan aynı zamanda Melis’i vuran adamlar bu sefer de Hakan’ın kız kardeşini kaçırıyorlar !

Acil yazısının soğuğu Tarık ve Hakan’ın yanan yüreğini söndürebilecek mi?  Hakan hem sevdiği kızın hem de canından parça olan kız kardeşinin yokluğunu kaldırabilecek mi? Tarık, Hakan’a tekrar güvenebilecek mi?

11 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak 7. bölümü ile Adı Efsane saat 20:00‘da Kanal D ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin