Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanında yüzleşme

Kahraman Türk Polisimizin yaşadığı maceraları konu alan uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanında Mesut ve Malik yüzleşiyor!

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 15:19
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Kahraman Türk Polisimizin yaşadığı maceraları konu alan uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar, ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlandı. Mesut ve Malik yüzleşiyor!

17-03/10/ak89.jpg

Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanında taksinin altına gizlice yerleştirilen bomba patlıyor. Oktay çaresiz bir şekilde kız kardeşinin adını bağırarak yere yığılıyor. Arka fonda Mesut Komiser’ in haklı isyanı duyuluyor. Bu arada Malik telefonda Mesut’u sinirli bir şekilde tehdit ediyor. Malik’ in yerini öğrenen Mesut, Ekibi beklemiyor ve tek başına Malik’i al aşağı etmeye gidiyor. Mesut, Malik’i buluyor ama o sırada Malik elinde tuttuğu bombayı rehineye tutturuyor.

17-03/10/okty-1489147296.jpg

Oktay’ın kız kardeşi ölüyor mu? Rehinenin tuttuğu bomba patlayacak mı? Mesut ve Malik’ in yüzleşmesin de kim galip gelecek?

Yönetmen koltuğun da Orhan Oğuz’un oturduğu, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu’nun üstlendiği uzun soluklu polisiye dizi Arka Sokaklar 432. yeni bölümü ile 10 mart Cuma akşamı saat 20:00’ da Kanal D’de sevenleriyle buluşuyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin