Adı Efsane 8. bölüm fragmanında doğum günü

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden beri ilgiyle takip edilen dizi Adı Efsane'de Tarık kızlarını kavuşuyor.

Sibel Karagöl
16 Mart 2017 - 23:12
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden beri ilgiyle takip edilen dizi Adı Efsane'de Tarık kızlarını kavuşuyor.

Adı Efsane 8. bölüm fragmanında Bahar'la Tarık'ın yakınlaşmasından endişen duyan Bahar'ın annesi kızına o adamdan uzak durması konusunda uyarıyor.

Hakan'ın küçük kardeşi Zeynep'in doğum günü olan yeni bölümde tüm aile ve sevdikleri küçük bir partiyle kutluyorlar. Melis ise Hakan'ın odasına girip, onun fotoğraflarına bakıyorlar. Kız Hakan ise Kıvanç'tan alıdğı para yüzünden Melis'ten uzak durmaya çalışıyor.

17-03/16/ae4.jpg

Fakar Melis'le hala görüştüğünü öğrenen kıvanç deliye dönüyor ve önce Hakan'a kızıp sonrasında Melis'e olayları çarpıtarak anlatıyor.

Melis bu olanlara inanmak istemese de Hakan'ın boynu bükük tavrından gerçek olduuğunu anlıyor ve Hakan'a tokat atıyor. Hakan ile Melis arasında giren bu soğukluk uzun bir müddet çözülemeyecek gibi duruyor.

Adı Efsane 8. Bölüm Fragmanı

Erdal Beşikçioğlu'nun mükemmel performansıyla ilgi toplayan dizi Adı Efsane 8. bölümüyle 18 Mart Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin