Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölüm fragmanında

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 22. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
16 Mart 2017 - 22:24
Yeni Bölüm

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 22. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin Pazar akşamı yayınlanacak 22. bölümüne Hayat'ın nikah masasını terk edişi vuracak. 

17-03/16/hbt7.jpg

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölümünde Hayat ile Cerrah'ın düğününde Oktay söylemesi gerekn bir şey olduğunu belirterek Hayat'ı durdurur.

17-03/16/hbt5.jpg

 

Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm fragmanında ise Hayat ile Cerrah nikah masasındadır. Buradan anladığımıza göre Koray gerçeği itiraf etmemiştir. Fakat bilmediğimiz bir kaynaktan Hayat, Cerrah'ın gizemli geçmişi hakkında bilgi edinir. Cerrah'ın savcı Tamer'le bağlantısı nedir Cerrah'ın gizli düşmanı kimdir? Bu sorular ve daha fazlası Hayat Bazen Tatlıdır'ın pazar akşamı yayınlanacak 22. bölümünde kesinlik kazanacak.

Hayat Bazen Tatlıdır 21. Bölüm Fragmanı

Hayat Bazen Tatlıdır'ın yayınlanan 22. bölüm 2. fragmanında 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'ne ithafen, Hayat öğretmen öğrencilerini Çanakkale Şehitleri Anıtı'nı ziyarete götürür. Dizinin yönetmenlik koltuğunda oturan Hamdi Alkan ise bu önemli gününn sahnelendiği karelerde seyirci karşısına geçerek bir sürpriz yapıyor

Hayat Bazen Tatlıdır 21. Bölüm 2. Fragmanı

Başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan, Ufuk Özkan, Simay Barlas'ın paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölümüyle pazar akşamı saat 20.00'da ekranlarda yerini alacak.

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin