Aşk ve Gurur 3. bölüm fragmanında neler olacak

Show TV ekranlarının yeni romantik Aşk ve Gurur'un heyecanlı sahnelere sahip 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
16 Mart 2017 - 21:18
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının yeni romantik Aşk ve Gurur'un heyecanlı sahnelere sahip 3. bölüm fragmanları yayınlandı.

Başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran'ın paylaştığı Aşk ve Gurur geçtiğimiz hafta yayınlanan 2. bölümünde Kenan ile Murat'ın kardeş çıkması ekranlara bomba gibi düştü. Birbirinden haberi olmayan iki kardeş, Zeynep yüzünden birbirlerinden nefret etmeye başlamışlardı. Dizinin finalinde Murat'ın annesi, Kenan'ın halası tarafından öldürülmesi ise heyecan dolu sahnelerin sinyalini verdi. Murat hayattaki tek ailesi annesinin ölümüyle yıkılmışken, Zeynep Murat'ın evlenme teklifini kabul ederek en iyi arkadaşını mutlu etmiş oldu.

17-03/16/askvegurur99.JPG

Aşk ve Gurur 3. bölüm fragmanında ise Kenan Arca ile ilgilenmediğini açıkça beyan eden Zeynep'in yalan söylediğini ablası anlıyor. Öte yandan Zeynep'in nişanlanmasına çok şaşıran Kenan, Zeynep'e olan ilgisini kaybettiğini hissettiğinde gösterir. Zeynep'i kollarına alan Kenan, dizinin yarın akşam yayınlanacak 3. bölümünde aşkını itiraf edecek mi?

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm Fragmanı

Aşk ve Gurur 3. bölüm 2. fragmanında ise Zeynep'in, Kenan'ın sevgilisi olduğunu düşündüğü kişi kardeşi çıktı. Ceren'le iş yerinde tanışan Zeynep, büyük bir hata yaptığının farkına varıyor. ve Murat'ın evlilik teklifini reddediyor.

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 2. Fragmanı

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Aşk ve Gurur dizisi heyecna dolu 3. bölümüyle ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin