Adı Zehra dizisinin çekimleri başladı

FOX'un Adı Zehra dizisinin çekimleri başladı. Yeni sezonda ekrana gelecek dizide sevilen oyuncu Zeynep Çamcı yer alıyor.

Berfu Gürle
14 Aralık 2017 - 14:15
Gündem

Yapımcılığını NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği FOX'un yeni dizisi yakında ekranlara gelecek. Adı Zehra dizisinin çekimleri başladı. Çekimler Almanya’nın Frankurt şehrinde gerçekleşiyor. 

Dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı üstlenirken yönetmenliğini Taner Akvardar gerçekleştiriyor. Dizide tutucu bir Türk ailesinin kızı olan Zehra'nın hayatı konu alınıyor. Zeyra karakterini güzel ve sevilen oyuncu Zeynep Çamcı üstleniyor. Çamcı'ya Alican Yücesoy ve Hatice Aslan eşlik edecek. Dizinin çekimleri Amerika’nın New York şehrinde ve Almanya’nın Frankurt kentinde başlarken oyuncuların neşeli halleri dikkat çekti.

Dizinin oyuncu kadrosu Almanya çekimleri bittikten sonra İstanbul’a döneceklerini söyledi. Heyecanı her halinden belli olan kadro “Yeni projemiz için heyecanlıyız. Güçlü hikayeye ve kadroya sahip diziyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz” diyerek sevenlerine kavuşmayı bekliyor. 

Adı: Zehra çok yakında FOX'ta!

17-12/14/adi-zehra-dizisinin-cekimleri-basladi-1513249907.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin