Gülizar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Gülizar konusu ve oyuncu kadrosu

Uzun bir aradan sonra Çağan Irmak'ın yeni projesi Gülizar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi yakında seyircisiyle buluşacak.

Berfu Gürle
15 Aralık 2017 - 10:00
Gündem

Merakla beklenen Gülizar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanı ile beğeni toplayan Gülizar'ın yönetmenliğini daha önce birçok başarılı projeye imza atmış olan Çağan Irmak üstleniyor.

Gülizar'ın yapımcılığını O3 Medya üstlenirken, senaristliğini Mahinur Ergun kaleme alıyor. Aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosu bir hayli konuşulmuş Gülizar rolü için başta Elçin Sangu'ye teklif götürülmüştü. Dizinin Gülizar karakteri için yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Unutursam Fısılda filmindeki başarı oyunculuğuyla ve güzel sesiyle kendinden bahsettiren Farah Zeynep Abdullah ile anlaşmaya varıldı. 

17-12/15/gulizar-konusu-ve-oyuncu-kadrosu.png

Gülizar oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Şerif Sezer, Berk Cankat, Berk Erçer, Zuhal Gencer ve Berkay Ateş gibi başarılı isimler yer alıyor. Yayınlanan fragmanda kararkterler ile bir hayli uyum içerisinde oldukları gözüküyor. Gülizar'ın yayınlanmasıyla birlikte dizi sezonuna yeni bir soluk gelecek, reyting rekabeti hız kazanacak gibi gözüküyor. 

Gülizar 1. Bölüm fragmanı 

Gülizar Konusu

Gülizar hayatında birşeylerin değişmesini isteyen ve başarı için durmadan şarkı söyleyen güzel bir kadındır. Ünlü bir şarkıcı olma hayalleri kuran Gülizar herkesin olan durumu kabullenmesine rağmen asla kabul etmez ve bu yoldan vazgeçmeyeceğini her fırsatta yeni bir şarkı üreterek ortaya koyar. Gülizar ile işinde oldukça başarılı olan veteriner hekim Murat'ın yollarının kesişmesiyle hayatında hep beklediği o değişim gerçekleşmeye başlayacak. Her işte olduğu gibi nostajinin yaşanacağı bir Çağan Irmak filmi olan Gülizar sevenlerini şimdiden heyecanlandırdı. Dizi çok yakında Kanal D'de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin