Çukur 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. İdris Koçovalı ve Sena kurtulacak mı?

Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan Çukur 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahnelere yer veren yeni bölümde yine seyirciyi heyecan dolu dakikalar bekliyor. Serdar tarafından kaçırılan İdris Koçovalı ve Sena kurtulacak mı? Yamaç abisi Selim'in hain olduğunu bu bölümde çözüyor mu?

Berfu Gürle
15 Aralık 2017 - 10:44
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz Pazartesi ekranlara gelen 8. Bölümü ile izleyenleri şaşırtan dizi Çukur 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Önceki bölüm final sahnesinde Sena'yı Selim'in kaçırdığını öğrenen izleyiciler nefeslerini tutmuş artık gerçeğin ortaya çıkmasını bekliyordu ki yayınlanan yeni bölüm fragmanında Selim köşeye sıkışıyor. Serdar'ında İdris'i kaçırmasıyla işler içinden çıkılmaz bir hal aldı. İdris Koçovalı ve Sena kurtulacak mı?

17-12/15/serdar-idris-kocovaliyi-kaciriyor.jpg

Yeni bölümde nefesler tutulacak

İdris Koçovalı'nın öldürülen oğlu Kahraman'dan sonraki tek sığınağı Yamaç'tır. Yamaç'ın bu işlerden uzak kalmayı istemesi artık bitecektir. Çünkü "Sen Çukur'dan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmayacak". Yamaç sevdiklerine zarar verilmesine tahammülü olmayan bir adamdır. Yaşanan bu olaylar sonrasında bir türlü harekete geçmeyen Yamaç'ın artık hareket etme vakti gelmiştir. Selim bu sefer kaçamayacak. Sena ile karşı karşıya gelen Selim, Yamaç'tan kurtulamayacak? Peki Yamaç sevdiklerini bu sefer kurtarabilecek mi? Daha önce Sena'nın kurtarılmasını sağlayan Selim neden böyle bir hamle yaptı? Bu hamle onu ele verecek mi? 

Çukur 9. Bölüm fragmanı

"Canım cicim bitti Selim!"

17-12/15/selim-koseye-sikisti.jpg

Yayınlanan fragmanda kimsenin tahammülü kalmamıştır. Serdar'ın İdris Koçovalı'yı kaçırdığı haberini alan Selim, Serdar'ı arar ve büyük bir hata yaptığını söyler. "Sen Koçovalı İdris'i alamazsın oğlum sen, sen şuan Çukur'a yürüyorsun. Sen ne yaptığının farkında değilsin Serdar" der. Sena'yı kaçıran Selim, babasının kaçırılmasına ne yapacağını şaşırır. Ama yaptığı bu hamle onu köşeye sıkıştıracaktır. Yamaç’ın "Sende bir koku var, tam çıkaramıyorum!" sözleri Selim'i tedirgin edecektir. Yamaç gerçeği çözmenin çok yakınında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin