Dostlar Mahallesi yayın günü belli oldu! Hangi kanalda? Ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Alişan ve Çağla Şikel'in yer aldığı Dostlar Mahallesi yayın günü belli oldu! Yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği dizi çok yakında ekranlara gelecek. Ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Berfu Gürle
15 Aralık 2017 - 15:00
Gündem

İzleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatmak için yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Dostlar Mahallesi yayın günü belli oldu. Başrollerinde Çağla Şikel, Alişan, Hande Katipoğlu ve İnan Ulaş Torun gibi isimlerin yer aldığı dizi başlıyor.

Hangi kanalda? Ne zaman başlıyor?

17-12/15/hangi-kanalda-ne-zaman-basliyor.png

Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi Cumartesi akşamları seyircisiyle buluşacak. İsimsizler dizisinin final yapmasıyla beraber yerine başlayacak olan Dostlar Mahallesi fragmanında izleyenleri güldürmeyi başardı. Peki yayında kalabilmeyi başaracak mı?

Dostlar Mahallesi 1. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi konusu

Kuafor olan Seher (Çağla Şikel) yaşadığı semt sakinleri ile hergünü olaylı geçmektedir. Eli maşalı Seher'in kocası da bir o kadar işe yaramaz Çetin'dir. Sürekli kocasıyla kavga eden Seher, Çetin'i (İnan Ulaş Torun) dövecek ve yaramaz oğulları Yamaç ile uğraşarak ömür tüketmektedir. Çetin, abisi Metin'in (Alişan) tersine işe yaramaz ve güvenilmez birisidir. Metin ise yalan bilmeyen, alengirli işler peşinde koşmayan, ekmeğinin peşinde bir adamdır. Metin'in eşi Füsun (Hande Katipoğlu) ile mutlu bir beraberliği vardır. Cennet Mahallesi tadında oldukça konuşulacak dizi Dostlar Mahallesi'yle keyifli saatler geçireceksiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin