Diriliş Ertuğrul dizisine milli güreşçi Rıza Kayaalp konuk oluyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile reyting rekorları kırarak efsaneler arasına girmeyi başaran Diriliş Ertuğrul dizisine milli güreşçi Rıza Kayaalp konuk oluyor.

Berfu Gürle
15 Aralık 2017 - 15:50
Gündem

Güreş dalında dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan milli sporcu Rıza Kayaalp, televizyon dizisinde yer alacak. Çarşamba günleri TRT1'de yayınlanarak ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisine milli güreşçi Rıza Kayaalp konuk oluyor. Reyting tahtının birincisi olan ve sevilerek takip edilen dizide yer alacak Rıza Kayaalp, AA(Anadolu Ajansı)'a konuk oldu.

İlk kez bir dizide yer alacak olan milli sporcu Kayaalp, AA'ya yaptığı ziyarette oyunculuğa duyduğu ilgi ve alakayı anlattı. Ayrıca Diriliş Ertuğrul dizisinde yer almasınında onu etkileyen bir sebebi var. Rıza Kayaalp'te dizinin hayranlarından bir tanesi. Dizinin yapımcılığını üstlenen başarılı isim Mehmet Bozdağ ile arasında ki samimiyetten bahseden Kayaalp, Bozdağ'ın 'seni konuk oyuncu olarak alabilirim' dediğini söyledi.

Mezhmet Bozdağ'ın konuk olarak diziye almak istemesine karşı bir türlü vakit bulamadıklarını anlatan milli güreşçi "Çekimlerin uzun sürmesinden dolayı konuk olma durumum uzadı. Konuk olacağım bölüm için en az üç haftamı ayırmam gerekiyor." diyerek açıklamada bulundu. 

Diziye hayranlığını böyle ifade etti

Ünlü sporcu televizyonu sadece Diriliş Ertuğrul'u izlemek için açtığını söyleyerek devam etti, "Şu an izlediğim tek dizi, televizyonu açma sebebim Diriliş Ertuğrul. Haberleri de internetten takip ediyorum." cümleleri diziye olan hayranlığınıda ortaya koydu. Muhabirlerin "Şartlar oluşursa Diriliş Ertuğrul'da rol almak istiyor musun?" sorusunu, "Tabii ki yapabileceğime inanıyorum. Eğitimini almak lazım ama önemli olan yetenek." şeklinde yanıtladı. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin