Adı Zeynep dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!

Fox'ta ekranlara gelecek Adı Zeynep dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. Adı Zehra için sempatik, samimi ve güzel oyuncu Zeynep Çamcı ile anlaşmaya varıldı.

Berfu Gürle
03 Kasım 2017 - 10:58
İptal - Onay

Leyle ile Mecnun'da canlandırdığı Leyla karakteri ile tanınan Zeynep Çamcı, Adı Zeynep dizisinin başrol oyuncusu oldu. Fox Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan dizinin yönetmen ismide açıklandı.

Adı Zehra'nın yapımını, Kırgın Çiçekler ve Emrah'ın başrollünde olduğu Aşk ve Mavi dizisinin yapımını üstlenen NTC Medya yapacak. Yapımında bulundukları her dizinin uzun soluklu olması NTC Medya'nın yeni iyi bir işe imza atacağını gösteriyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise en son Aşk ve Gurur'un yönetmenliğini yapmış Taner Akvardar yer alacak.

Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu henüz belli değil. Çalışmaların hızla devam ettiği projede Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Zeynep Çamcı ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Zeynep Çamcı kimdir?

17-11/03/zeynep-camci.png

11 Aralık 1986 yılında Muğla'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Leyla ile Mecnun dizisinde ikici sezon yer almış ve o sezon sonunda diziden ayrılmıştır. Emir'in Yolu, Beni Böyle Sev, Seviyor Sevmiyor ve Kara Yazı adlı dizilerde rol almıştır. Aynı zamanda Recep İvedik 3 filminde yer alan sempatik oyuncu oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu. Ayrıca Deliha filminde de yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin