Vatanım Sensin dizisine Şükran Ovalı ve Ufuk Bayraktar dahil oldu!

9 Kasım'da yeni sezonuna başlayacak olan Vatanım Sensin dizisine Şükran Ovalı ve Ufuk Bayraktar dahil oldu. Ünlü oyuncuların geleceği haberi heyecan yarattı.

Berfu Gürle
03 Kasım 2017 - 12:12
Gündem

2016 yılında yayın hayatına başlayan dizi Vatanım Sensin'den iki bomba isim transferi gerçekleşti. Vatanım Sensin dizisine Şükran Ovalı ve Ufuk Bayraktar dahil oldu. Başrollerde Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'in olduğu dizide güçlü isimler dahil olmaya devam ediyor.

Bir ulusun yeniden doğma mücadelesine yer veren dizi geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Merakla beklenip, gün sayılan dizi kaldığı yerden devam etmeye geliyor. 

Karanlığın Aydınlığa döneceği "Bağımsızlık" mücadesi başlıyor

Birinci sezonda Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali ile bir asker ve ailenin savruluşunu gördüğümüz Vatanım Sensin'de ikinci sezonda Sevr Antlaşması dönemi ve milli mücadele ile ekranlara gelecek. Yıkım içinde kalan halkın o karanlık dönemini gözler önüne seren dizide karanlığın aydınlığa dönüşeceği "bağımsızlık" mücadelesi anlatılacak. Bombalı saldırı sonrası toparlanma süreci yaşayan Cevdet, fragmanlarda sağlığına kavuşmak için acı çeksede son gücüne kadar savaşıyor.

Şükran Ovalı (Seher)

17-11/03/kran-ovali.png

Güzel oyuncu uzun zamandır yeni bir projede yer almıyordu. Bu sene futbolcu Caner Erkin ile evliliğiyle gündeme gelen oyuncunun mutluluğu her halinden okunuyor. Evliliğin ardından Vatanım Sensin ekibine 2. sezonda dahil olacak Ovalı, dizide Seher karakterine can verecek.

Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı) 

17-11/03/ufuk-bayraktar.png

Ezel dizisindeki performansı ile tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, Vatanım Sensin dizisinde Dağıstanlı karakterini canlandıracak. Dağıstan, Rusya Federasyonu'na bağlı, özerk bir cumhuriyettir. Yalova'da bulunan Dağıstanlı'lar köyüne, Dağıstan'dan 1874-1875'te Osmanlı topraklarına halkıyla göç eden, dönemin Nakşibendi şeyhlerinden Muhammed Medeni tarafından kuruluyor. Bu karakterinde Osmanlı döneminde Yalova'ya göç etmiş Dağıstanlılardan olduğunu düşündük. Dizinin ilerleyen bölümlerinde belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin