Adım Farah'ın finalinde her şey tatlıya bağlandı! Fahir sonunda aradığı mutluluğa kavuştu!

Fox'un başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı iddialı dizisi Adım Farah final bölümüyle ekrana geldi. Peki Adım Farah final bölümünde neler yaşandı? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah izle! Adım Farah final bölümü izle! Engin Akyürek kimdir? Demet Özdemir kimdir? Adım Farah reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
31 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği FOX’un çok sevilen dizisi Adım Farah final bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ADIM FARAH FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Behnam’dan görüntüleri alan Farah, Bade ve Gönül’e onları cinayete bağlayan hiçbir delilin kalmadığını, görüntüyü yok ederek onları koruyacağını söyler.

Bunun üzerine daha fazla sessiz kalamayan Bade, Tahir’in polisle iş birliği yaparak Farah’ı korumak için cinayeti üstlendiğini açıklar. Bunun üzerine Farah Tahir’in kendini feda etmesini engellemek için harekete geçer. Mehmet ise evlilik teklifini reddetmesinin asıl sebebini öğrenmek için Bade’nin karşısına çıkar. Bade’den tüm gerçeği öğrenen Mehmet kardeşinin tek amacının ailesini korumak olduğunu biliyodur artık. Mehmet kardeşine olan davranışlarından dolayı büyük bir pişmanlık yaşar. Farah Mehmet’ten Tahir’in suçu üstlenmesini engellemesini ister. 

Aksi halde Bade ve Gönül’ü de yakma pahasına görüntüyü kullanmaktan çekinmeyecektir. Diğer yandan Tahir, Mehmet ve Salim müdür Orhan’ın patronunu ortaya çıkarmak için riskli bir plan yapar. Hem Farah hem de onun hamlelerinden habersiz olan Tahir bu operasyonun sonunda hapse gireceklerinden emindirler. Ancak yaşanan sarsıcı bir olay başta Farah olmak üzere herkesi darmadağın eder.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin